DUHOVNI ZAKONI

Tri besede za lažjo manifestacijo

Verjemi in zgodilo se ti bo. Mali triki za uspešnejše uresničevanje ciljev.
Fotografija: Verjemite, da ste vredni, in bodite pripravljeni sprejemati.
Odpri galerijo
Verjemite, da ste vredni, in bodite pripravljeni sprejemati.

Zakon manifestacije v resnici ni tako preprost, kot bi vas radi prepričali marsikateri knjige, novodobni guruji in članki. Za uspeh potrebujete nekaj znanja, prakse in vaje. Prav tako vas besede, ki vam jih bomo razkrili, ne bodo spremenile v nepremagljivega čarovnika. Vseeno pa bodo spremenile tok vašega manifestiranja in vam pomagale ustvariti prosto pot do tega, kar si želite. Te besede bodo namreč potrdile vašo predanost, vizijo in odločitev. Vesolju z njimi poveste, da ste tu.

»Pripravljen/-a sem sprejeti«

To je vse. Zelo preprosto, kajne? S temi besedami naznanimo, da smo pripravljeni, odprti in dovzetni za tisto, česar si želimo. Ustvarjamo nove možganske povezave, ki nas usmerijo k iskanju dokazov, ki podpirajo našo željo, dokaze, da obstaja nekaj okrog nas, v našem okolju in znotraj nas, kar nam lahko omogoči uresničenje želje oz. doseganje cilja.
Zakaj so te tri besede tako neverjetno učinkovite v postopku manifestacije? Zato ker naša največja ovira ni pomanjkanje tega, kar hočemo. Niti ne to, da smo tega nevredni (čeprav je precej verjetno, da sami sebe pogosto zaviramo tudi na tem področju). Prav tako ni nujno, da obstaja karmični razlog, da niste že prej prejeli tega, kar želite. Pogosto smo sami sebi največja ovira za sprejemanje tega, kar si želimo.
Vsi imamo namreč precej globoko zakoreninjen način zaznavanja, ki je kot koda za naše možgane oziroma ukaz, kako naj delujejo. Pogosto je ta naša koda prepletena z blokadami, pomanjkanjem sprejemanja in zakoreninjenimi prepričanji, ki so ne le neresnična, ampak celo škodljiva za naše dobro počutje. Tako naši možgani obdelujejo informacije v skladu s temi omejitvami in pomanjkanjem. Sprejmejo le podatke, ki potrjujejo ali podpirajo naše omejitve in pomanjkljivosti ter zavrnejo vse ostalo, ne glede na moč dokazov pred nami.
A ko začnemo reprogramirati možgane z drugo kodo, ki nakazuje, da smo vredni določenih stvari, da smo tukaj z namenom, da smo sami po sebi kot duša neomejeni in da lahko manifestiramo vse, česar si želimo, če je le za naše najvišje dobro, se nenadoma zazdi, da se svet okrog nas začenja spreminjati, čeprav se v resnici ne. Gre le za to, da naši možgani zdaj vidijo povsem drugačen svet, ker prejemajo in sprejemajo informacije, ki podpirajo našo brezmejnost. V resnici nam je bil ta pogled na svet vedno na voljo, a da smo lahko začeli dostopati do njega, smo morali preprosto spremeniti svojo notranjo kodo.
Tako lahko torej s preprosto glasno naznanitvijo druge smeri korenito spremenite način, kako vaši možgani sprejemajo informacije. S tem se odmaknete od prepričanja, da vam svet ničesar noče dati ali vam ničesar ne more dati, k zavedanju, da ste brezmejno odprti za vsakovrstno blaginjo in blagoslove, ki jih lahko sprejmete. Na ta način bo manifestiranje postalo globoko, osebno, intimno potovanje, in če ste pripravljeni sprejemati, boste tudi v resnici prejeli.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije