Predstavitvena informacija

Trda koža na petah se poslavlja – brusilnik za pete s sesanjem!

Trda in stara koža na petah in podplatih je pojem za neprivlačne noge. Vendar njeno odstranjevanje pogosto povzroča neprijeten občutek, če se ga lotimo sami. Po drugi strani je ta storitev v salonih draga in v trenutnih razmerah tudi pogosto nedostopna.
Fotografija: FOTO: DTM Natura
Odpri galerijo
FOTO: DTM Natura

A nič ne skrbite, rešitev na trgu končno obstaja – odstranjevanja trde kože na petah se zdaj lahko loti vsak, kadarkoli in kjerkoli, za povrhu pa še smešno poceni!

Problem navadnih brusilnikov za pete je to, da za sabo pustijo pravo svinjarijo. Zato smo si do zdaj za odstranjevanje trde in stare kože na podplatih vedno morali vzeti čas in ta postopek opraviti v kopalnici ali v profesionalnih salonih.Brusilnik za pete Loco Foot Grinder pa rešuje vse naštete težave:
•    učinkovito odstrani trdo in poroženelo kožo na stopalih s pomočjo 2000 obratov v minuti,
•    ima vakuumsko funkcijo, ki omogoča, da ostanke odmrle kože posesate in za sabo ne pustite nereda,
•    napolnite ga po USB-kablu, je lahek in prenosljiv, zato si lahko noge uredite kjerkoli.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

Pozabite torej na nered zaradi koščkov odmrle kože, ki letijo vsepovsod. Loco Foot Grinder odmrlo kožo posesa, vam pa omogoča, da za sabo ne pustite sledi.

Ta brusilnik za pete je opremljen z brusilno glavo in dvema nastavkoma, ki jih sestavljajo tudi fino mleti delci diamantov za popolne rezultate. 

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

Loco Foot Grinder vsebuje posebno vakuumsko funkcijo, ki poskrbi za ostanke odmrle kože, saj se ti neopazno »posesajo«, vam pa omogoči, da svoja stopala uredite kadarkoli in kjerkoli.

Vaše pete in stopala bodo zdaj vedno videti, kot da ste pravkar prišli iz pedikure.

Loco Foot Grinder lahko naročite na tej spletni strani (KLIK) ali s klicem na številko 07 600 3005 oz. z naročilom preko obrazca na koncu tega članka. Za bralce Slovenskih novic danes še posebna akcija – za vsa današnja naročila vam pripada brezplačna dostava, ob nakupu pa prejmete še posebno darilo!

Spodaj pa si lahko ogledate še nekaj mnenj uporabnikov brusilnika za pete Loco Foot Grinder, ki so se že na lastne oči (in noge) prepričali o rezultatih.

Pod mnenji pa najdete še obrazec za naročilo po akcijski ceni, z brezplačno dostavo in darilom ob nakupu!

FOTO: Dtm Natura
FOTO: Dtm Natura

Ana iz Idrije: Teh naprav za pedikuro je kar nekaj, ampak ta je edina, pri kateri sem zasledila to funkcijo sesanja, ki me je res navdušila! Medtem, ko urejaš pete, avtomatično potegne ostanke noter, z njim pa lahko tudi posesaš okoli. Res dobra ideja in super izdelek, vse pohvale.

Nataša, Ljubljana: Prav super naprava! Ful sem vesela, da sem našla nekaj, kar mi ustreza, prej sem imela stalno poškodovane pete in so bile suhe, ne glede na to, koliko sem jih mazala s kremami, zdaj pa ste rešili to mojo veliko težavo in hvala za to.

FOTO: Dtm Natura
FOTO: Dtm Natura


Za naročilo izpolnite naslednji obrazec:

Naročnik oglasa je DTM Natura, d. o. o.

Izbrano za vas

Izbrano za vas