Predstavitvena informacija

Tek nas druži, tudi za Europo Donno

Zbrati voljo, zategniti vezalke in se pognati – v tek ali le na hitro hojo. Gibanje je temelj trdnega zdravja, česar se dobro zavedajo tudi v Mercatorju.
Fotografija: FOTO: Europa Donna
Odpri galerijo
FOTO: Europa Donna

V Mercatorju svoje zaposlene septembra in oktobra v okviru priprav na ljubljansko maratonsko dogajanje aktivno spodbujajo h gibanju, med drugim tudi k udeležbi na Teku in hoji za upanje, kjer bodo naredili nekaj zase, hkrati pa podprli prizadevanja Združenja Europa Donna Slovenija.

Preventiva je vsekakor beseda, ki najbolj odmeva med rožnatim oktobrom, svetovnim mesecem boja proti raku na dojkah. A ne gre le za preventivne preglede, gre tudi za zdrav način življenja, ki je tesno povezan z manjšim tveganjem za razvoj raka dojk. Zato v Združenju Europa Donna Slovenija tudi letos vabijo na netekmovalne humanitarne dogodke Tek in hoja za upanje, namenjene gibanju, druženju in zbiranju sredstev. Vrsto let jih pri izvedbi dogodka podpira tudi Mercator, ki z rožnatimi majicami poskrbi za še glasnejše sporočilo o pomenu zdravega načina življenja in zgodnjega odkrivanja bolezni. Letošnji oktober se bodo tekov in pohodov udeležili tudi Mercatorjevi zaposleni.

https://onaplus.delo.si/tek-nas-druzi-tudi-za-europo-donno

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije