Predstavitvena informacija

Korona trebuh? TA trik ti ga pomaga zmanjšati v 30 DNEH

Dejstvo je, da pandemija naše telo že eno leto drži v stalnem stanju telesne napetosti. Dodaten stalni stres ima negativne posledice na delovanje našega telesa. Najhitrejše so vidne spremembe na predelu trebuha, kjer večina tipov teles pod stresom začne kopičiti dodatno maščobno tkivo.
Fotografija: FOTO: DTM Natura
Odpri galerijo
FOTO: DTM Natura

Toda dodatne centimetre opazimo šele, ko nam oblačila v pasu niso več prav. Če se ozrete naokoli, boste opazili, da niste edini, ki vas je doletel korona trebuh. Toda večina ne ve, da se ga lahko rešijo s preprostim znanstvenim trikom lokaliziranega topljenja maščobe.
 

Kaj je korona trebuh?

 
Korona trebuh je kopičenje trebušne maščobe zaradi nenadne stresne dolgoročne življenjske spremembe. Vzrok za to hitro nabiranje maščobe v predelu trebuha je povečano proizvajanje stresnega hormona kortizola.
 
V kombinaciji z nenadnim vnosom visokokalorične hrane in pomanjkanjem gibanja stres telo sili, da se na spremembe odziva z obrambnim mehanizmom kopičenja maščobe za nepredvidljive dogodke v prihodnosti.
 

>> Kliknite tukaj, če želite spoznati ta trik, kako izgubiti korona trebuh v 30 dneh <<

 

Ali imate korona trebuh?

 
Ste pri sebi opazili, da imate okoli trebuha dodatnih 5, 10 ali celo več centimetrov? Če vzamete merilni trak in si ga ovijete okoli najožjega dela svojega pasu, bi moral ta, če ste ženska, pokazati pri 170 cm telesne višine največ 85 cm. Pri moških višine 180 cm ta mera znaša 90 cm.
 
Če merilni trak pokaže več kot to, boste morali sprejeti dejstvo, da ima pandemija negativne posledice tudi na vašem telesu. Čas je tako za spremembo, a ne takšno, kot si mislite.
 
FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

 

Morda imam samo napihnjen trebuh?

 
Mnogi ob prvem tiščanju hlač v pasu in težavah z zapenjanjem zadrge ali gumbov mislijo, da so morda samo malo napihnjeni. Zato marsikdo poskuša spiti več vode ali izločiti kakšno sestavino s svojega jedilnika ter se morda celo kakšen dan odreči hrani in piti samo čaj.
 
Toda trdovratna maščoba se s temi hitrimi spremembami ne bo pustila odpraviti, saj zahteva čisto drugačen prijem, o katerem ni mnogo znanega.
 
FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

 

Diagnoza korona trebuh, kaj zdaj?

 
Najbolj pogost odziv ljudi, ko izvejo, da jim je pandemija povečala obseg okoli pasu, je ta, da telo spravijo pod še dodaten stres. Na hitro začnejo v svojo rutino vpeljevati težko aerobno vadbo, v celoti spremenijo prehrano in se podvržejo rigorozni železni fizični in mentalni disciplini.
 
Toda učinek vsega tega je le še dodaten stres, ki ne samo, da ne pomaga prekiniti začaranega kroga, v katerem smo se znašli, ampak dodatno vodi v težave s spanjem, poškodbe ter celo depresivno počutje.
 
Mnogi tako kmalu opustijo svoj načrt in celo doživijo dodatno kopičenje teže. Rešitev kopičenja maščob namreč ni v kopičenju stresa, ampak zahteva drugačen pristop.
 

>> Kliknite tukaj, da dobite preverjeno rešitev za gladek, napet trebuh v 30 dneh <<

 

Trik je v znanstveni strategiji lokalnega ciljanja maščobnega tkiva

 
Če bi želeli, da bi se samostojno znebili korona trebuha, bi potrebovali rigorozen poseg v način življenja in se zavezati dolgoročni spremembi življenjskega sloga.
 

Toda zakaj bi si v trenutni situaciji želeli v življenje vnesti še več stresa?

 
Raje se odločite za hitro delujočo znanstveno metodo, ki je oblikovala izdelek BellyStop, s katerim preprosto ciljate trebušno maščobo in ki spodbudi telo, da jo pokuri. Ne začnite tako obračati svojega življenja na glavo, ampak raje izberite pametnejši pristop.
 
FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

 

Kako torej do hujšanja v trebuh?

 
Tridesetdnevni tretma s kremo BellyStop deluje neposredno na topljenje maščobnega tkiva, ki se vam je nabralo okoli pasu.
 
V procesu regeneracije kožnih celic spodbuja porabo energijo iz podkožja. Spol pri delovanju ne igra vloge, pomembno je le to, da si ob približno istem času v dnevu s krožnimi gibi nanesete BellyStop na predel trebuha.
 
Te rutine se držite 30 dni in spodbudili boste hujšanje točno v trebuh.
 
FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

 

Kaj se zgodi v telesu v teh 30 dneh ob uporabi kreme BellyStop?

 
Sestavine v kremi BellyStop  ob prvem nanosu pričnejo delovati lokalno s spodbujanjem oblikovanja kože in zategovanja same strukture kože.
 
Edinstvena kombinacija izvlečka vinske trte, borovnice, bršljana in kofeina pospeši mikrocirkulacijo ter izločanje tekočine iz tkiv.
 
Prvi učinki se na predelu trebuha pokažejo že po uporabi prve tube kreme BellyStop, toda priporočljivo je uporabiti vsaj dve tubi v času 30-dnevnega tretmaja. Najbolje je, da zjutraj in zvečer nanašate kremo s krožnimi gibi na predel trebuha.
 

>> Kliknite tukaj, da dobite 30-dnevni tretma za odpravo trebuha po akcijski ceni.<<

 
FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Preberite več o BellyStopu na uradni slovenski spletni strani (kliknite tukaj), kjer ga lahko tudi naročite, ali s klicem na telefonsko številko 07 600 3005 oz. kar obrazcem na koncu tega članka.
 
Samo za bralce Slovenskih novic so danes pripravili prav poseben popust – akcijsko ceno, brezplačne izdelke in še brezplačno dostavo za vsa naročila!
 
Preverite ponudbo na spodnji sliki in pod njo oddajte naročilo – pohitite, kajti zaloge so omejene!
 
FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

 


Naročnik oglasnega sporočila je DTM Natura

Izbrano za vas

Izbrano za vas