Predstavitvena informacija

Hit poletja – adijo, CELULIT!

Dobrodošli med najboljšimi!
Fotografija: Znebite se celulita že do tega poletja. FOTO: Kenkai
Odpri galerijo
Znebite se celulita že do tega poletja. FOTO: Kenkai

Katero je skrivno orožje v boju proti zmanjšanju vidnosti pomarančaste kože na tvojih stegnih, zadnjici in trebuhu po tvojem 30. letu? (Ni tisto, kar misliš)

Revolucionarni serum Protagonist je eden od najbolj prodajanih na svetu, ki dokazano odpravlja do 65 % celulitnih oblog.


Se vsako leto znova zaskrbljeno opazuješ v ogledalu, ko pomerjaš najljubše kopalke? Nagrbančena koža na stegnih, zadnjici in trebuhu? Če misliš, da ne moreš ničesar več storiti, s čimer bi se lahko borila proti celulitu, oz. misliš, da si preizkusila že vse, pomisli še enkrat. Letos bo drugače!

FOTO: Kenkai
FOTO: Kenkai

Protagonist je prvi serum, za katerega so klinične raziskave neodvisnih laboratorijev dokazale, da odpravi 65 % celulitnih oblog v manj kot 14 dneh in dramatično izboljša videz tvoje kože.

Ko celulit enkrat imaš, se ga nikakor ne moreš več znebiti. Ni znanega zdravila za popolno odpravo celulita, obstajajo pa preverjeni načini, ki pomagajo zmanjšati njegov videz. Kar lahko narediš, je, da zmanjšaš njegovo vidnost na koži in se vsaj delno znebiš maščobnih oblog. In ker vemo, kakšna nadloga je celulit, še posebno ko si v kopalkah, je nujno, da začneš tretma že danes.
 

To ti bo pomagalo!

Serum Protagonist za oblikovanje postave je koncentrat dragocenih morskih substanc in prava zakladnica učinkovitih mineralov. Njegove aktivne sestavine spodbujajo mikrocirkulacijo in izboljšujejo celično presnovo, s čimer razbijajo celulitne obloge in topijo odvečne maščobe na tvojih stegnih, zadnjici in trebuhu. Prav tam, kjer to potrebuješ.
 

FOTO: Kenkai
FOTO: Kenkai

 Izjemni rezultati so vidni že po 10 dneh redne uporabe.
 

In še sestavine – ključ do uspeha!

Serum Protagonist vsebuje 100-% naravne, izbrane učinkovine, ki ji pridobivamo iz ekskluzivnih virov narave, vse od Arktičnega oceana, prek islandskih gejzirjev do sicilijanskih solin.
Sestavine: Aqua-brine, Sodium, Potassium, Bromine, Magnesium, Calcium, Iodine, Isochrysis Galbana algae extract, Rosmarinus officinalis
 

Da bodo rezultati trajali čim dlje, preberi še to:

Med najpomembnejšimi živili, ki blažijo videz celulita, so ribe, ki so bogat vir omega-3-maščobnih kislin in ne vplivajo na zmanjšanje prekrvitve in kri očistijo toksinov. 
Dobre maščobe najdeš tudi v ekstra deviškem oljčnem olju in olju lanenega semena (uporabljaj ju kot začimbo, a ne več kot dve žlici dnevno), orehih in mandljih (pojej le tri do pet jedrc na dan). 
Ne pozabi pa tudi na zelenjavo, bogato z vlakninami, kajti vlaknine ohranjajo naše črevesje čisto in odvajajo odvečno tekočino iz telesa. To so temelji, na katerih gradimo.

FOTO: Kenkai
FOTO: Kenkai

Garancija zagotovljena!

O izjemnih učinkih seruma Protagonist se lahko popolnoma in brez tveganja prepričaš tudi sama!
Samo spomni se, kako se počutiš v svoji najlepši obleki. Počuti se tako tudi v svojih najljubših kopalkah! Zato greš letos na plažo povsem samozavestna!


Naročnik oglasa je Kenkai d. o. o.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije