Predstavitvena informacija

Do belih zob v samo nekaj dneh! Kako se lahko sami znebite zobnega kamna

Nihče ne mara obiska pri zobozdravniku in najraje bi ga izpustili, vendar ker si želimo zdrave zobe, to preprosto ni mogoče. Zobni kamen je največji krivec za mnoge težave v ustni votlini - slab zadah, vnetje in krvavenje dlesni, ki nastane iz oblog zaradi nezadostne higiene ustne votline.
Fotografija: Tako izgledajo zobje z zobnim kamnom, ki ni bil odstranjen že nekaj let. FOTO: Bio2You Slovenija
Odpri galerijo
Tako izgledajo zobje z zobnim kamnom, ki ni bil odstranjen že nekaj let. FOTO: Bio2You Slovenija

Vsi si želimo lepega nasmeha in predvsem zdravih zob. Za ohranjanje zdravih zob je potrebno redno čiščenje zobnega kamna, saj ta lahko povzroča vnetje in krvavitve dlesni ter slab zadah. Z rednim čiščenjem boste vi in vaš zdravnik dolgotrajno zadovoljni.

Zobna obloga je mehka, brezbarvna plast, ki nastane na naših zobeh in dlesni, sestavljena pa je iz bakterij. Pozneje se strdi in se preoblikuje v zobni kamen, ki ga moramo odstraniti vsaj dvakrat letno pri zobozdravniku.

Na srečo obstaja izdelek, s katerim se lahko znebimo zobnega kamna v lastni kopalnici in tako manjkrat obiščemo zobozdravnika.

Gre za zobno pasto Bio2You, s katero boste odstranili zobni kamen in preprečili nastanek novega, vaši zobje pa bodo gladki, sijoči in brez oblog.

Kako deluje?

Zobna pasta Bio2You je narejena iz hidroksiapatita in je certificirana za zobno in oralno uporabo ter je namenjena popolni negi ustne votline. Ni abrazivna, temveč alkalna, deluje pa na podlagi ionske izmenjave in nevtralizacije Ph-vrednosti na zobeh, kar povzroča razgrajevanje zobnega kamna, zobe pa nahrani z dobrimi minerali, kot so kalcij, kalij in magnezij. S tem se zmanjšajo tudi pogoji za nastanek kariesa. 

Ta popolnoma naraven pripravek brez dodanega fluora nima okusa in vonja, zato je primeren za nočno in jutranjo uporabo. Pasto nanesemo  na dlesni, na katere deluje izjemno blagodejno, saj te postanejo močnejše in bolj odporne. Uporabljajo jo lahko tudi otroci.

Poslovite se od slabega zadaha in krvavečih dlesni

Na žalost ima veliko ljudi parodontitis, morda najhujšo boleznijo dlesni, ki pogosto vodi do izgube zob. Simptomi periodontitisa so vnetja, umik in krvavitev dlesni ter majavi zobje. Redna uporaba zobne paste Bio2You pa bo te težave preprečila ter ohranila zdravje zob in lep nasmeh.

Krvaveče dlesni so prvi znak težav z dlesnimi. FOTO: Bio2You Slovenija
Krvaveče dlesni so prvi znak težav z dlesnimi. FOTO: Bio2You Slovenija

Zobni kamen je poln bakterij, ki povzročajo slab zadah in dvakrat letno čiščenje zobnega kamna dolgoročno ne zadostuje. Zobni kamen nastane že 48 ur po zaužitju hrane in pijače in se vsakodnevno kopiči. Z redno uporabo zobne paste  Bio2You preprečite nastanek zobnega kamna, vaš zadah bo prijeten in ne bo vas več skrbelo, ali imate pri roki žvečilni gumi ali sprej.

Poleg tega zaradi svoje edinstvene strukture zobna pasta  Bio2You krepi vaše dlesni in preprečuje njihov umik - dodatno jo nanesete na dlesni tedaj, ko veste, da dolgo ne boste pili (na primer zvečer pred spanjem ali med gledanjem televizije). Že po nekaj dneh boste opazili spremembo, ker se bodo vaše dlesni pomaknile proti prvotnemu stanju za kar 1 mm (kar je doživela večina uporabnikov). Krvavljenje bo prenehalo, dlesni bodo dobile zdravo rožnato barvo in zobje se ne bodo majali. 

Sijoči zobje in bleščeč nasmeh

Poleg pomembnega vpliva na zdravje zob zobna pasta Bio2You vpliva tudi na njihov izgled. S tem ko preprečuje nastanek oblog in zobnega kamna, bodo vaši zobje z redno uporabo gladki in sijoči, kar potrebujete za očarljiv nasmeh, do katerega nihče ne bo ravnodušen. 

FOTO: Bio2You Slovenija
FOTO: Bio2You Slovenija

Razlika po mesecu dni redne uporabe zobne paste Bio2You je očitna. FOTO: Bio2You Slovenija
Razlika po mesecu dni redne uporabe zobne paste Bio2You je očitna. FOTO: Bio2You Slovenija

Zaradi svoje naravne sestave in ​​neverjetne učinkovitosti so zobno pasto Bio2You odobrili in priporočili številni zobozdravniki.

Ne zamudite posebne akcije, ki traja 24 ur

Če želite še sami preizkusiti zobno pasto Bio2You in se prepričati o njeni učinkovitosti ali pa želite svojim najdražjim podariti nekaj koristnega, potem izkoristite posebno promocijsko ponudbo, ki traja samo 24 ur. Zobno pasto Bio2You dobite kar 50 % ceneje!

FOTO: Bio2You Slovenija
FOTO: Bio2You Slovenija

En paket zobne paste Bio2You Slovenija zadostuje za kar 2 meseca redne uporabe in ker bi si zaradi dobrih rezultatov vsak član družine želel svojo, so pri Bio2You pripravili tudi večja pakiranja po ugodnih cenah ter z brezplačno dostavo po Sloveniji! Plačilo je možno po prevzemu ali s kartico.


Naročnik oglasa je Zdravá skupina s.r.o.

Izbrano za vas

Izbrano za vas