Predstavitvena informacija

Znebite se bolečin v sklepih

Objavljeno 11. november 2019 09.20 | Posodobljeno 11. november 2019 09.20 | Piše: P. I.

Bolečine v sklepih so pogost pojav pri mladih in starih. Pogosto so lahko simptom raznih obolenj pa tudi splošne nestabilnosti sklepov.

Zakaj bi vsak dan trpeli v bolečinah? FOTO: Getty Images/istockphoto
Analgetiki niso rešitev
Akutne bolečine poskušamo pogosto zatreti s protibolečinskimi tabletami. Kadar so te pogostejše in kronične, pa analgetiki niso najboljša rešitev, saj lahko zaradi vsebnosti diklofenaka, ki deluje proti vnetjem, negativno vplivajo na jetra, ledvice, srce in želodec. Če jih že uporabljamo, časa jemanja, priporočenega v navodilih za uporabo, vsekakor ne smemo preseči.

Blagodejne učinkovine ponuja tudi narava
Kronične težave, kot so revma, artritis, artroza, obrabljen hrustanec, otrdeli ali vneti sklepi in bolečine v mišicah k sreči odpravljajo številne naravne učinkovine. Med najbolj poznane spadajo bela vrba, vražji krempelj, glukozamin sulfat in aloe vera, ki najbolje delujejo skupaj. Najučinkovitejša je tako kombinacija vseh sestavin.

Ste vedeli?
 
Bela vrba velja za naravni analgetik, saj deluje protivnetno in antirevmatično. Enako učinkuje vražji krempelj. Glukozamin sulfat je pomemben gradnik hrustancev, aloe vera pa prodre globoko v dermalni sloj in tudi deluje protivnetno.


image
Izvleček bele vrbe je ena od sestavin Nodola, ki deluje protibolečinsko. FOTO: Getty Images/istockphoto

Izkoristite dan, namesto da trpite v bolečinah
V zadnjih 15 letih je pri nas veliko ljudem pomagala krema NODOL iz vražjega kremplja, bele vrbe, arnike, glukozamin sulfata, aloe vere in MSM, ki lajšajo kronične bolečine in pripomorejo k njihovemu odpravljanju. Ker je iz naravnih sestavin, je primerna tudi za daljšo uporabo. Z njo boste lahko izkoristili dan in užili svobodo gibanja, ne da bi vas še vedno mučile neznosne bolečine. Krema je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah.

Krema NODOL bo našla mesto v vsaki družinski lekarni, saj ni le naravna in učinkovita, temveč tudi hipoalergijska in dermatološko testirana, poleg tega pa ni testirana na živalih.
 
 


image
Kremo nanesite na boleča mesta. FOTO: Getty Images/istockphoto

Kremo nanesite na predel sklepov, predvsem rok, nog in hrbtenice. Primerna je za odrasle in mladostnike od 12. leta naprej, za aktivne športnike in rekreativce.


Zakorakajte v nov dan zadovoljno in brez bolečin.
Deli s prijatelji