Predstavitvena informacija

Ste vedeli, da je hujšanje lahko tudi otročje lahko?

Objavljeno 19. junij 2019 11.46 | Posodobljeno 19. junij 2019 14.10 | Piše: P. I.

Ko berete te vrstice, ste eni od prvih pri nas, ki so izvedeli za to odkritje, in med prvimi boste lahko preizkusili, kako otročje enostavno in smešno preprosto je lahko hujšanje!

Prijatelji in prijateljice vas ne bodo več prepoznali. FOTO: Instaslimm

Odvečne maščobe se bodo topile pred vašimi očmi, vaši prijatelji in prijateljice vas ne bodo več prepoznali, vi pa se boste lahko pohvalili, da ste med prvimi na svetu lahko preizkusili to SVETOVNO NOVOST – KAPSULE INSTASLIMM.

Na trgu lahko najdete cel kup shujševalnih tablet, ki imajo vrsto neznanih sestavin, od katerih je bolj malo učinka. Kapsule Instaslimm pa vsebujejo zavidanja vredne sestavine v visokih koncentracijah, ki 100 % dokazano:
• zavirajo apetit
• povzročajo izjemno hitro hujšanje
• topijo maščobo
• so iz naravnih sestavin

Recept za kapsule je strogo varovana skrivnost. Narejene so v Angliji v eni najmodernejših farmacevtskih tovarn. Kapsule je sicer ustvarila znana škotska univerza University of Strathclyde, kjer so formulo ustvarjali in izpopolnjevali kar nekaj let.
In skrivnost kapsul Instaslimn niso samo te sestavine! Kaj pa koncentracija, razmerja? To je najbolj pomembno in doktorji znanosti z univerze v Strathclydu so ugotovili, kako kombinirati sestavine, da napadejo maščobo in povzročijo, da se skoraj stopi z vašega telesa!

image
Recept za kapsule Instaslimm je strogo varovana skrivnost. FOTO: Instaslimm

GLAVNE SESTAVINE KAPSUL INSTASLIMM
-    Ekstrakt zelenega čaja, znana sestavina za hujšanje, niža krvni sladkor in pospešuje izgorevanje maščob.
-    L-tirozin je aminokislina, ki drastično zmanjša apetit.
-    Kofein spodbuja hujšanje in hitrejšo izgubo maščobe, saj pospešuje kurjenje maščob in porabo energije med mirovanjem.
-    Ekstrakt kajenskega popra spodbuja metabolizem, odlično brzda apetit in daljša občutek sitosti po obroku.
-    Ekstrakt črnega popra zmanjša delež telesne maščobe in raven sladkorja v krvi ter je zelo učinkovit pri zatiranju kopičenja telesne maščobe.
-    Vitamin B6
-    Krom niža krvni sladkor, manjša napade volčje lakote in poželenje po sladkarijah.
-    Vitamin B12 pomaga kuriti zaužite kalorije in preprečuje nabiranje maščob, poleg tega pa vam daje energijo.

ŽELITE IZGUBITI ODVEČNE KILOGRAME BREZ SPREMEMBE ŽIVLJENJSKEGA SLOGA?


- Shujšati od 8 do 15 kg v enem mesecu – celo če stradanje in intenzivni treningi prej niso prinesli nikakršnih učinkov,
- brez učinka jo-jo,
- pridobiti več energije in končno nositi konfekcijsko številko 38, 36 …

Vse to lahko dosežete brez diet, treningov, stradanja, odrekanja in trpljenja.
 

KAKO DELUJEJO KAPSULE INSTASLIMM 

-    So naravne in delujejo v skladu z vašim telesom. S stradanjem nikoli ne boste dosegli želenega cilja. Naše telo je narejeno tako, da bi jedlo. To je preprosto in jasno. Ko mu odrekate hrano, delujete proti naravi. Tako se ne da doseči shujševalnega učinka, ki bi trajal dlje časa. Podobno se dogaja, ko telo prisilite v nenaravne vaje.
-    Zagotavljajo hiter in zelo močan učinek. Namesto da bi mesece jedli zelenjavo, kuhano na pari, se odrekali priljubljeni hrani in sladkarijam ter šteli vsak gram hrane, lahko preprosto telo prestavite na drugo raven kurjenja maščobe. Brez dviganja uteži in napornih vaj. To je samo vprašanje nastavitve presnovnih mehanizmov.
-    Ni vam treba stradati. Ni kriva hrana, da ne morete shujšati, temveč način, na katerega telo razpolaga z zaužito hrano in jo spreminja v energijo.
-    Samodejno kuri maščobo 24 ur na dan. Celo če ležite na kavču in v roki držite daljinec za televizor, lahko učinkovito shujšate. Kapsule Instaslimm omejujejo lakoto in pospešijo procese kurjenja maščobnega tkiva.
-    Težo odpravijo enkrat za vselej. Kapsule Instaslimm delujejo v skladu z naravnim delovanjem telesa. Zato ni možnosti, da bi se pojavil jo-jo učinek, ki se zgodi po vsaki dieti.

image
Kapsule Instaslimm zagotavljajo hiter in zelo močan učinek. FOTO: Instaslimm


ČE PA HKRATI Z JEMANJEM KAPSUL INSTASLIMM SPREMENITE ŠE ŽIVLJENJSKI SLOG – VKLJUČITE REKREACIJO IN BOLJ ZDRAVO PREHRANO …

- … se rezultati potrojijo; rekorderka iz testne skupine, ki je vključila gibanje in zdravo prehrano, je izgubila 25 kg v enem mesecu.
- Sprememba življenjskega sloga ob jemanju kapsul INSTASLIMM ni tako težka, kot si mogoče predstavljate. Ker kapsule zmanjšujejo apetit in zvišujejo tudi raven energije, boste kar nenadoma opazili, da živite drugače kot prej. Kilogrami se topijo, z več energije pride tudi volja po gibanju in naenkrat vam bodo oblačila prevelika.


UPORABA KAPSUL INSTASLIMM JE 100 % VARNA IN OTROŠKO PREPROSTA

Naravne sestavine in njihova edinstvena kombinacija v kapsulah INSTASLIMM delajo dobesedno čudeže. Dovolj je 2-krat dnevno vzeti 1 kapsulo pred obrokom in jo popiti z veliko količino vode in opazili boste, kako se maščoba vsak dan dobesedno topi s trebuha, zadnjice in stegen ter razkrije sanjsko, vitko postavo.

Vaši prijatelji, znanci in družina bodo navdušeni nad vašo preobrazbo.


INSTASLIMM ima edinstveno obliko želatinastih kapsul, ki jih je mogoče enostavno pogoltniti, zaradi česar začnejo delovati takoj po zaužitju.

Poletje je že pred vrati, temperature so prave za skok v kopalke, zato nikar ne čakajte. Zagotovite si svoj paket Instaslimm, preden jih zmanjka! Ste pripravljeni tvegati, da ostanete brez? Nikar. Tudi vi si zaslužite vitko, zapeljivo, seksi postavo, ne glede na starost ali spol. Naročite kapsule Instaslimm še danes in se pripravite na popolno transformacijo svojega telesa. Ne pozabite se fotografirati pred začetkom jemanja kapsul, saj vam nihče ne bo verjel, da ste bili nekoč močne postave.

Ste pripravljeni? Kar pogumno! Kliknite tukaj za naročilo www.i-marketing.si ali pokličite 051 316 718.

V TEJ POSEBNI PONUDBI SO KAPSULE INSTASLIMM NA VOLJO ZA 39,90 EUR Z BREZPLAČNO POŠTNINO – POSEBNA PONUDBA VELJA DO 25. 6. 2019.

ZA VSE INFORMACIJE SMO VAM NA VOLJO PO TEL. 051 316 718.
Deli s prijatelji