Predstavitvena informacija

Ste utrujeni? Pod stresom? Izčrpani?

Privoščite si recharge wellness oddih v hotelu Marvie v Splitu
Fotografija: FOTO: Marvie Hotel
Odpri galerijo
FOTO: Marvie Hotel

Poletje je že zdavnaj za nami, temperature so se precej spustile, zima pa že koledarsko trka na vrata. Poslovne in zasebne obveznosti se izmenjujejo vse hitreje. Če k temu dodamo krajše dneve in daljše prometne zastoje, bomo dobili izčrpano, naporno in stresno vsakdanje življenje. Ali se tako počutite? Občutite padec energije ali obdobje slabega razpoloženja? Nič čudnega, saj gre za pojave, značilne za sodobni način življenja. Na srečo imamo resnično veliko možnih rešitev za jesenski ali zimski blues ali v hujših primerih izgorelost. Če iščete način, da se sprostite, revitalizirate in najdete čas samo zase, odlično rešitev ponujajo velneški oddihi.

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

Kratek velneški oddih v samo dveh dneh vam bo prinesel vse koristi pravega aktivnega dopusta z usmerjenimi aktivnostmi, uravnoteženo prehrano in splošnim občutkom, da naredite nekaj resnično dobrega zase. Če se poleg tega odločite preživeti takšen dopust v mestu ob morju, z blago sredozemsko klimo, bogato kulturno in gastronomsko ponudbo – ste zadeli v polno! Prav vse iskane kriterije izpolnjuje Marvie Hotel & Health v Splitu, popoln kraj za počitek in sprostitev, kjer vam bodo z veseljem ponudili tretmaje estetske in zobne medicine ter fizioterapije.

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

Split že dolgo ni le atraktivna poletna destinacija. Za obiskovalce in turiste je vse bolj zanimiv vse leto, k čemur nedvomno prispeva tudi ustvarjalna in bogata ponudba tamkajšnjih turističnih delavcev. Tako je tudi hotel Marvie za svoje goste pripravil edinstveno ponudbo dvodnevnih Recharge wellness paketov za popoln, revitalizirajoč oddih. Z dvema prenočitvama po ugodni ceni vam bodo podarili tudi sproščujočo masažo, na voljo pa je tudi ponudba Renevie wellnessa: notranji bazen, finska in turška savna, whirlpool in sprostitveni kotiček. Na voljo so tudi različne vrste masaž in tretmaji Aqua Medical za zdravje in lepoto, v katerih lahko uživate po ugodnih cenah. Da pa bo vaš oddih čim bolj udoben, vam bodo ponudili tudi možnost zgodnjega prihoda in poznega odhoda ter brezplačna WiFi in parkirišče.

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

Medtem ko uživate v vseh koristih hotela Marvie v Splitu, ne pozabite na to, kaj lahko sami storite, da svoj zasluženi oddih dodatno oplemenitite in ga popolnoma zaokrožite. Privoščite si kakovosten spanec v njihovih novih, prostornih sobah, saj je dober spanec ključen za optimalno zdravje uma in telesa. Porabite kakšno kalorijo v telovadnici ali v prostornem zaprtem bazenu, dogovorite se za individualen trening ali se enostavno odpravite na sprehod ob morju. Hoja in bivanje na prostem vam bosta pomagala razbistriti um in zmanjšati tesnobo, Split pa ima obilo sončnih dni tudi pozimi, zaradi česar bodo sprehodi še posebej učinkoviti tudi za razpoloženje.

Razvajajte se – dobra masaža prinaša veliko več kot le fizični užitek. Je odlična pomoč v boju proti stresu, saj znižuje kortizol, znan tudi kot hormon stresa, strokovni fizioterapevti pa vam bodo odpravili bolečino, ki se kopiči v hrbtu in ramenih zaradi nenehnega sedenja.

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

In za konec ne pozabite na zdrave in hranljive obroke – čeprav ljudje na dopustu pogosto jedo več in v organizem vnašajo več kalorij, se v hotelu Marvie ne bo težko upreti skušnjavi. Razvadite svoje želodčke z lahkotnimi, toda prehransko bogatimi obroki brez glutena v restavraciji hotela Da'Mar, kjer uspešno združujejo sredozemsko kuhinjo in najnovejše gastronomske trende. Z uživanjem zdrave in pravilno izbrane hrane boste svojemu telesu zagotovili več energije, boljše razpoloženje in oster um.

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel


Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije