Predstavitvena informacija

Spletna trgovina Loco Natura končno v Sloveniji!

Tudi Slovenija je končno dočakala svojo lokalno različico super popularne mednarodne spletne trgovine Loco Natura!
Fotografija: FOTO: Loco Natura
Odpri galerijo
FOTO: Loco Natura

Večina tistih uporabnikov, ki radi kupujejo na spletu, se je že dalj časa spraševala, zakaj popularna spletna trgovina Loco Natura še nima svoje slovenske podružnice. No, zdaj smo jo končno dočakali tudi mi!

Loco Natura je spletna trgovina z vrhunsko profesionalno kozmetiko evropskega porekla, ki ni na voljo v navadnih trgovinah ali »supermarketih s kozmetiko«. Osredotočeni so na prodajo kozmetike na naravni osnovi, ki preverjeno pomaga pri različnih težavah, kot so celulit, gube, odvečna koža, mozolji, odpadanje las itd.

FOTO: Loco Natura
FOTO: Loco Natura

Danes so ob velikem odprtju svoje spletne trgovine slovenskim kupcem ponudili 11 svojih znanih izdelkov po super akcijskih cenah. Ampak kot smo vajeni v njihovih drugih trgovinah, bodo tudi pri nas svoj prodajni program v kratkem povečali, kar je potrdil tudi direktor podjetja Damir Vidan:

»Res je, slovenski trg spremljamo že dalj časa, vendar smo čakali na pravi trenutek, saj nismo želeli, da bi zaradi prehitrega širjenja ogrozili kakovost naših izdelkov ali celotno storitev. Namreč, kot verjetno veste, smo znani po vrhunski kozmetiki, ki jo je pred prodajo treba zelo pozorno analizirati, testirati in prilagoditi trgu. Hkrati pa našo spletno trgovino odlikuje tudi ekspresna dostava po vsem svetu.

Vse omenjeno je zahtevalo podrobno načrtovanje logistike, proizvodnje in uvedbo vrhunske podpore strankam v lokalnem jeziku, kar zdaj končno lahko ponudimo tudi kupcem v Sloveniji. Kar se novih izdelkov tiče – pustimo to za zdaj kot presenečenje, želim pa vas samo obvestiti, da če boste redno spremljali našo spletno stran Loco Natura (www.LocoNatura.com/si), boste že kmalu zelo pozitivno presenečeni in navdušeni!«


Mi smo preverili, kaj so nam danes ponudili v akciji, in izpostavili bomo nekaj najbolj zanimivih izdelkov:

CELLUHIT – GEL PROTI CELULITU


CelluHit je izdelek vrhunske kozmetične znamke PostQuam, ki znanstveno dokazano kar 77 % uporabnikom zmanjša celulit že v prvih 28 dneh uporabe. Rezultati so klinično preizkušeni, kar je zelo dobrodošla sprememba glede na to, da je naš trg zasut z nepreverjenimi izdelki, ki veliko obljubljajo, a le malo obljub izpolnijo.

FOTO: Loco Natura
FOTO: Loco Natura
 
V akciji so zaloge omejene, tako da če želite odstraniti svoj celulit do poletja – pohitite!

Za več informacij o gelu CelluHit in naročila lahko obiščete TOLE POVEZAVO

RX COSMETICS – KREMA ZA LIFTING OBRAZA

Rx Cosmetics je revolucionaren angleški izdelek enega vodilnih ameriških strokovnjakov na področju kozmetike. Namenjen je predvsem za skrivanje gub in podočnjakov.

Na strani izdelka (kliknite tukaj) si lahko v živo ogledate videoposnetek iz nakupovalnega središča, kjer so naključnim obiskovalkam nanesli RX Cosmetics samo na eno stran obraza in že po 60 sekundah je bil rezultat neverjeten.

FOTO: Loco Natura
FOTO: Loco Natura

Torej, če končno želite zbrisati gube z obraza s pomočjo enostavne in učinkovite metode, ne oklevajte, ampak čim prej naročite svoj RX Cosmetics in se prepričajte, zakaj ta izdelek uporabljajo tudi največje svetovne zvezde, kot so Madonna, Sarah Jessica Parker in Rachel Hunter!

Več informacij o RX Cosmetics in naročila na TEJ POVEZAVI

BELLYSTOP – KREMA PROTI TREBUŠNI MAŠČOBI

BellyStop je specializirana angleška krema na osnovi naravnih sestavin, ki je namenjena utrjevanju in oblikovanju vaše kože na trebuhu ter zategovanju strukture kože. 

Veliko vas je že gotovo slišalo za tole super kremo, ki dokazano zelo pomaga pri hujšanju in zategovanju odvečne kože na trebuhu. Kot takšna je prav idealen izdelek pred poletjem!

FOTO: Loco Natura
FOTO: Loco Natura

Tisto, kar nas je posebej navdušilo pri tej ponudbi, je dejstvo, da je podjetje tako prepričano o odličnih rezultatih tega izdelka, da omogočajo uporabo kreme BellyStop, s katero ne izgubite pravico do jamstva! Namreč večina slovenskih spletnih trgovin zahteve za reklamacijo sprejme zgolj, če jim vrnete neuporabljen izdelek – kar pravzaprav nam kupcem niti ne pomaga najbolj. Zanimivo bo spremljati reakcijo drugih trgovin, saj je Loco Natura s to potezo naredila res veliko (pozitivno) spremembo na našem trgu. 

Več informacij o kremi BellyStop in naročila na TEJ POVEZAVI.

KOMPLET PROTI MOZOLJEM POSTQUAM

Za konec smo pustili še komplet, na katerega vam pripada kar 65 % popusta! Španski set proti mozoljem je hit po vsem svetu, nad katerim pa so navdušeni tudi slovenski Youtube zvezdniki (ali popularni »influencerji«), ki so že preizkusili te izdelke. Tudi tisti najbolj znani, kot so Kaja Karba, Lepa Afna in Alenka Trogrlič, so očitno v izdelke PostQuam popolnoma zaljubljeni, kar dokazujejo z navdušenimi objavami na svojih profilih ali Youtube posnetkih. 

Komplet proti mozoljem sestavljajo trije izdelki – učinkoviti Acne Control Cream za posebno problematična področja z mozolji, čistilni gel, ki vsebuje glicerin kot glavno aktivno sestavino, in micelarna vodica, s katero boste odstranili tudi najbolj trdovratno umazanijo s svojega obraza. 

FOTO: Loco Natura
FOTO: Loco Natura

Če želite tudi sami preizkusiti izdelke, za katerimi norijo mladi po vsem svetu, tako kot naši influencerji – zdaj končno imate to priložnost, in to po super akcijski ceni!

Več informacij o kompletu proti mozoljem PostQuam in naročila na TEJ POVEZAVI!

Na spletni strani www.LocoNatura.com/si lahko seveda pregledate tudi druge super izdelke, kot so krema proti žilam in kapilaram, 100% ekološki čaj za hujšanje, pršilo proti sivim lasem … In kot so nam obljubili – kmalu še veliko novih izdelkov!
Želimo vam udoben, zabaven in varen nakup – vse to pa je v trgovini Loco Natura zajamčeno!


Trgovina je za slovenske kupce omogočila tudi vrhunsko podporo po telefonu – za vsa vprašanja jih lahko pokličete na številko 07 600 3005!

FOTO: Loco Natura
FOTO: Loco Natura

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije