Predstavitvena informacija

Šest izdelkov, s katerimi boste preživeli zimo

Objavljeno 15. oktober 2019 09.43 | Posodobljeno 15. oktober 2019 10.02 | Piše: P. I.

Prehodna obdobja, zlasti iz toplejših v hladnejše dni, ne vplivajo le na naše razpoloženje – nekateri smo še posebej občutljivi na spremembe vremena –, temveč tudi na zdravje.

Šest izdelkov, s katerimi boste preživeli zimo
FOTO: Getty Images/istockphoto
Prehlad, utrujenost, vneto grlo, glavobol, suha koža so le nekateri simptomi, ki nas lahko doletijo, če že sproti pozorno ne pazimo na svoje zdravje in hranilno ter vlažilno nego telesa. Da bosta letošnji jesen in zima minili s čim manj ali nič zapleti, je tu nabor šestih izdelkov, ki bodo pripomogli k temu.

Vitalen videz tudi po 30.
Starejši ko smo, manj telo proizvaja določenih snovi, ki vzdržujejo prožnost, napetost in gladkost kože ter s tem svež in mladosten videz. Zlasti po 30. letu začne upadati raven hormona progesterona, kar povzroča simptome, podobne tistim, ki jih ženske doživljajo v menopavzi – naraščanje telesne teže, depresivna razpoloženja, upad libida. Številne, tudi dermalne težave, pa olajša diosgenin, ki je podoben progesteronu in ga najdemo v naravni kremi Napro iz izvlečka mehiške koreninice divjega jama, ki jo nanesemo na tanko kožo (npr. pregib roke ali noge) in jo telo prepozna kot lasten proizvod. 

Nega kože in las ni zanemarljiva
Hitro se zgodi, da se koža in lasje na »ekstremne« vremenske razmere odzovejo tako, da se izsušijo, zamastijo; v mrazu lahko npr. tudi koža na mečih postane suha in hrapava, na ustnicah ali na vrhu dlani, med prsti, se lahko pojavijo celo boleče, krvaveče razpoke. Čeprav vam morda marsikdo reče, da imate kožo brez napak in se vam suhost, rdečica in podobno pojavijo le redko, boste med izdelki Eucerin našli takšne, ki bodo poskrbeli za odpravo težav, ko se bodo pojavile, in za dodatno nego, ki vedno pride prav. 

Izdelki Eucerin so do 18. oktobra na voljo po akcijskih cenah, zato pohitite z nakupom!


Vas daje prebava?
Jeseni in pozimi navadno tudi nekoliko spremenimo prehranske navade; nastopijo krepkejši obroki, ki nas ne le nasitijo, temveč tudi pogrejejo. Veliko ogljikovih hidratov, maščobe in alkohola – bliža se martinovo, že kmalu po tem pa še veseli december – pa lahko podre ravnovesje v črevesni flori in povzroči želodčne težave ali zaprtje. Črevesno floro bo regeneriralo probiotično prehransko dopolnilo Vita biosa, ki vsebuje visokokakovostne biološko pridobljene mlečnokislinske kulture. Zaužijete ga lahko večkrat na dan, in sicer tako, da si ga z vodo zmešate v steklenici in jo pred uporabo nekajkrat obrnete, da se usedlina dobro premeša.

Lažje zadihajte
V ogrevalni sezoni nam je skoraj bolj pomembno to, kako topel je prostor, v katerem smo, in manj, koliko je prezračen. Tako ogrevanje ter vdor svežine in hladu pa iz prostora srkata vlago, zaradi česar zrak postane suh, kar vpliva na sluznico, izpostavljene dele telesa (npr. roke, obraz), še posebej pa prizadene tiste z astmatičnimi obolenji ali drugimi težavami dihal. Da bo tudi bivanje v ogrevanih prostorih vedno prijetno, na radiatorje namestite vlažilec zraka Airmag, ki zraka ne bo le navlažil, temveč tudi očistil.

Kurkuma – zlata vredna
Začimba, ki je eden zaščitnih znakov azijske in orientalske kuhinje, je zaradi vsebnosti kurkumina znana po svojih dobrodejnih učinkih. Ker so ti zlata vredni, hrano in napitke pa značilno obarva rumeno, je tako eden od načinov, kako jo pripraviti, ta, da si zmešate t. i. zlato mleko – pravi zaklad zdravja. Zaužijete pa jo lahko tudi v prehranskem dopolnilu, kot je Flexofytol, ki vsebuje biooptimiziran izvleček kurkume in je primeren za dolgotrajno uporabo. Mehke kapsule s kurkuminom bodo preprečile neželene odzive v telesu.

Zgradite si močan obrambni sistem
Zaprti prostori, kot so pisarne, čakalnice, trgovine in podobno, so ob menjavi letnih časov leglo bacilov. Da se jih ne nalezete oziroma še sami ne postanete njihov prenašalec, utrdite svoj imunski sistem. Na pomoč vam bo poleg pestre, polnovredne prehrane in rednega gibanja priskočil Aminogran imun z vitaminom C za odpornost in magnezijem za regeneracijo.

To bo zima, ki jo boste končno preživeli brez težav!

Vsi omenjeni izdelki so na voljo v spletni lekarni Moja lekarna
Deli s prijatelji