SKRIVNOSTNE ŽENSKE

Prijateljici pove vse, partnerju pač ne

Redke ženske bodo priznale, da na skrivaj varčujejo samo zase. Molčijo tudi o partnerjih pred poroko.
Fotografija: Ženska ima vedno svoje skrivnosti. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ženska ima vedno svoje skrivnosti. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images

Morda je iskrenost res temelj dobrega razmerja, a nekatere ženske menijo, da moškim ni treba vedeti vsega, zato nekatere stvari raje zadržijo zase.

Zapravljanje

Ženska vedno kaj potrebuje ne glede na to, koliko stvari ima. Lahko potrebuje nekaj, kar zares potrebuje, večinoma pa gre za malenkosti, ki običajno niso življenjsko nujne, stanejo pa neverjetno veliko. Naj bo to parfum, torbica, čevlji ali krema, to so stvari, ki jih ženske kupijo in tega možu ne povedo, ampak se preprosto naredijo gluhe in slepe za vprašanja, ali imajo »spet nekaj novega«.

Spolnost v mladih letih

Ali pač spolno življenje pred partnerjem, ki ga imajo zdaj. Naj bo kakor koli, ženske običajno ljubosumno skrivajo število moških, s katerimi so seksale. Nekatere zato, ker vejo, da bi njihov sedanji partner to slabo prenesel, nekatere pa pač samo zato, ker hočejo to informacijo zadržati zase. Če smo čisto iskreni, moški v večini primerov storijo enako.

Prijatelj, ki je več kot to

Prijateljstvo med moškim in žensko je seveda mogoče, največkrat pa tudi takšna prijateljstva prestanejo seksualno izkušnjo, preden so spet samo prijateljstva. Ali je res pomembno vedeti vse, kar se je dogajalo pred sedanjim partnerjem? Nekatere stvari je morda bolje zadržati zase, ker lahko pokvarijo več kot samo okus.

Denar za slabe čase

Le malo žensk, ki so v partnerskem odnosu ali poročene, bo priznalo, da varčuje samo zase – na skrivaj. Za tiste primere, če gre vse narobe in bo morala reševati sebe in družino. Včasih daje v nogavico, včasih nese v banko, ne nujno velikih zneskov, ampak iz malega zraste veliko.

Prijateljica ve vse

Čeprav bi bilo načeloma bolj razumljivo, da je partner tisti, ki o svoji ženski ve vse, pa je to običajno prijateljica ali več njih. Je že tako, da so stvari, ki jih razumejo samo ženske, še posebno kadar je treba nergati čez svojega moškega, čeprav ga v resnici ljubijo.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije