Predstavitvena informacija

Naravno čiščenje črevesa – kot s krtačko!  

Objavljeno 14. maj 2018 09.43 | Posodobljeno 14. maj 2018 09.43 | Piše: P. I.
Več let nepravilnega prehranjevanja, premalo gibanja in preveč stresa se kaže v nabiranju strupenih oblog na stenah prebavnega trakta. Zaradi tega se prebava upočasni, strupi pa prehajajo v krvni obtok.  
FOTO: Gpointstudio Getty Images/istockphoto
Če ste razdražljivi, utrujeni in imate glavobole, hkrati pa ne odvajate redno, je prišel čas, da očistite svoje črevo. Zdrav človek naj bi namreč odvajal enkrat na dan in ne redkeje kot na tri dni. Kadar ne odvajamo več kot tri dni oziroma odvajamo trdo blato in na stranišču preživimo več kot 10 minut, govorimo o zaprtju.

Ste vedeli, da se lahko na stenah prebavnega trakta nabere kar devet kilogramov oblog? Tudi zato občutimo težo in napihnjenost.

Po podatkih iz lekarn ljudje ob zaprtosti najpogosteje posežejo po sintetičnih odvajalih. Ti so hitra, a ne dolgoročna rešitev, saj lahko težave poslabšajo ali celo vodijo v odvisnost in do bolehanja za sindromom lenega črevesja.

Namesto da posežemo po sintetikih, se čiščenja telesa lotimo na naraven način. Z več gibanja, dovolj zaužitih tekočin in pravilno prehrano – tako, ki spodbuja prebavo.

image
FOTO: Aamulya Getty Images/istockphoto

Stročnice, ovseni kosmiči, laneno seme, polnozrnat ali ržen kruh in testenine, kivi, pomaranče, grozdje, hruške, artičoke, ohrovt, zelje, prebiotiki in mineralna voda z veliko magnezija. Najpomembnejše pri tem so vlaknine, saj v stiku z vodo ustvarijo naraven gel, ki potuje po prebavnem traktu in nase veže obloge in strupene snovi. Blato postane mehkejše in lažje odvajamo. Najbogatejša in najbolj cenjena vlaknina je psilium.

image
FOTO: Sanofarm

Številka ena med naravnimi rešitvami za urejeno prebavo in čisto črevo v lekarnah je prehransko dopolnilo PSYLLIOX aktivne vlaknine. V kombinaciji s slivo nase veže stare obloge ter vam uredi prebavo, očisti prebavni trakt in odpravi zaprtost.
Pakiran je v priročnih vrečicah ter primeren tudi za nosečnice in doječe matere.
Izkoristite ekskluzivno ponudbo PSYLLIOX aktivne vlaknine 2 + 1 gratis in vaše telo bo učinkovito očiščeno, kot bi to storili s krtačko!
 

image
psylliox sanofarm FOTO: Sanofarm
Deli s prijatelji