Predstavitvena informacija

Največje odkritje v zdravstvu po penicilinu

Objavljeno 15. oktober 2018 08.44 | Posodobljeno 15. oktober 2018 08.45 | Piše: P. I.

Resveratrol oziroma molekula prihodnosti, kot ji pravijo mediji in tudi številni strokovnjaki, je očitno na pohodu tudi v Sloveniji. Po tem, ko smo lahko prebrali, kako zelo cenjena je ta molekula med tujimi strokovnjaki, so o njeni učinkovitosti prepričani tudi slovenski. 

FOTO: Getty Images
Naj si gre za Fakulteto za kemijo in kemijsko tehnologijo, Fakulteto za farmacijo, kardiologe in biologe, težko bi našli koga, ki o resveratrolu ne pove kaj pozitivnega. Po prodaji že prehiteva znani antioksidant koencim q10, kmalu pa naj bi ga, zaradi vseh pozitivnih učinkov na naše celice, jemali tako pogosto kot vitamin C. 

Konec srčno-žilnih bolezni?
Srčno-žilne bolezni so najbolj pogost razlog za prezgodnjo smrt v razvitem svetu. Med najbolj pogostimi srčno-žilnimi boleznimi so povišan krvni tlak, angina pektoris in srčni infarkt, možganska kap, srčno popuščanje in periferne arterijske žilne bolezni. In ravno molekula resveratrola je tista, ki pripomore k ohranjanju zdravega srčno-žilnega sistema. Zato ni čudno, da zdravniki in kardiologi svetujejo njeno redno jemanje.

Ste med tistimi, ki bi ga z veseljem preizkusili, pa ne veste, kateri izdelek z resveratrolom izbrati?
Pri izbiri bodite previdni, saj številni izkoriščajo resveratrol zgolj za hiter zaslužek. Pri številnih proizvajalcih je v resnici resveratrola v tabletah bolj malo ali pa je slabe kakovosti. Odločite se za preverjene proizvajalce.

Uporabniki so že štiri leta zapored za najboljšega izbrali Resveratrol Forte, ki je bil hkrati tudi prvi resveratrol na slovenskem trgu. Za najboljšega v Sloveniji pa so ga izbrali tudi strokovnjaki.

image
FOTO: Sanofarm


Prof. dr. Bren je na okrogli mizi o resveratrolu o tem izdelku povedal: »Resveratrol Forte ima največjo vsebnost čistega resveratrola v eni tableti, poleg tega pa ima še 200 mg drugih fenolnih spojin, kar je dodatno zagotovilo za učinkovitost izdelka. Poleg tega, pa ni zanemarljivo dejstvo niti to, da so ga za najboljšega izbrali zadovoljni uporabniki.« V raziskovalnem projektu na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo so ugotovili, da bi morali za enake učinke, kot jih ima ena tableta Resveratrola Forte, pojesti več kot kilogram jagod goji ali granatnega jabolka, najboljša sadna vira antioksidantov.
 
Podarite si čas in poskrbite zase in za svoje najbližje. Resveratrol Forte je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah.
Deli s prijatelji