Najpreprostejši način za odstranjevanje obraznih dlačic

Nadležne dlačice na obrazu lahko odstranite s povsem naravnim pripravkom.
Fotografija: Iz naravnih sestavin izdelajte učinkovito depilacijsko pasto za obraz. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Iz naravnih sestavin izdelajte učinkovito depilacijsko pasto za obraz. FOTO: Thinkstock

Tudi vas v slabo voljo spravljajo obrazne dlačice, ki prekrivajo brado, nad ustnico in lica? Na srečo za vse s to zadrego obstaja učinkovit, preprost in povsem naraven način, s katerim bo obrazna poraščenost le še preteklost, ne bo pa poškodoval nežne kože na obrazu. Tu je recept za depilacijsko pasto iz zgolj treh naravnih sestavin.

Naravno in učinkovito

Prva je med. Ta je bogat s številnimi vitamini, antioksidanti in drugimi snovmi, ki negujejo kožo. Druga sestavina je oves. Natančneje ovseni kosmiči, ki uravnavajo vrednost pH kože in z nje odstranjujejo odmrle celice. In tretja: sok limone. Ta posvetli dlačice in zavira njihovo rast.

Priprava

Zmešajte dve žlici medu, dve žlici soka limone in eno žlico ovsenih kosmičev. Nastala bo lepljiva pasta. Z njo s s krožnimi gibi zmasirajte kritične predele obraza. Masaža naj poteka v nasprotni smeri rasti dlak. Na koncu ostanke kreme odstranite z vodo in obraz negujte z vlažilno kremo.
Nasvet: za najboljše učinke nego ponavljajte dva- do trikrat na teden, rezultati pa bodo opazni po približno enem mesecu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije