Predstavitvena informacija

Naj vam zgaga ne pokvari prazničnih dni

Objavljeno 17. december 2018 08.38 | Posodobljeno 17. december 2018 08.43 | Piše: P. I.

Decembru bi lahko rekli mesec dobrot, saj nas vonj po cimetu, piškotih, kuhanem vinu, potici in drugih dobrotah spremlja na vsakem koraku. Mi pa se jim težko upremo.

FOTO: Internet
Obložene mize z izbrano in okusno, a težko hrano so sicer tako mamljive, da se radi odzovemo njihovemu povabilu, a vse, kar nas čaka na njih, močno obremeni želodec.
 
Zakaj bi dopustili, da nam težave uničijo praznike, prijetno druženje in uživanje v dobri hrani, če jih lahko preprečimo ali hitro zatremo?

 
Ne sintetičnim rešitvam
Težka in mastna hrana lahko sproži zgago in refluks, ki nastaneta zaradi dviganja želodčne kisline in vsebine želodca nazaj proti požiralniku, tako pa prizadeneta sluznico. Namesto sintetičnih zdravil, ki lahko sčasoma stanje le še poslabšajo, za zaščito in obnovo sluznice poskrbimo na naraven način.
 
Spodbudite samozdravljenje
Naravni specialist za zgago je Noacid, medicinski pripomoček z vzajemnim delovanjem zdravilnih učinkovin, kot so sladki koren, kamilica, aloe vera, slez in slezenovec. Te spodbudijo samozdravljenje sluznice želodca in požiralnika in omogočijo, da se znebimo bolečin in težav z želodcem. Ker vsebuje naravne sestavine, ga lahko uporabljamo dlje časa, primeren pa je tudi za nosečnice in doječe matere.

image
FOTO: Sanofarm


Noacid nevtralizira želodčno kislino, zmanjša pekoč občutek in zavira refluks. Je prijetnega okusa in ne povzroča stranskih učinkov. Na voljo je v lekarnah in specializiranih trgovinah v obliki tablet ali tekočine.
Zdaj ste lahko mirni – letošnji prazniki bodo gotovo minili brez neprijetnih želodčnih težav. Z Noacidom boste brezskrbno uživali v hrani in družbi najbližjih!
Deli s prijatelji