Predstavitvena informacija

Sodelujte v nagradni igri in se odpravite s POWER jogurtom na Triglav

Objavljeno 10. september 2018 09.53 | Posodobljeno 17. september 2018 10.04 | Piše: Promo Delo promo@delo.si

Zdaj, ko nas iztekajoče se poletje še razvaja z obilico ravno prav toplih sončnih dni, imamo idealno priložnost, da se odpravimo na aktiven izlet v naravo in zlezemo na kak vrh.

FOTO: Getty Images/istockphoto
Slovenija je polna slikovitih krajev, točk, s katerih se odpira dih jemajoč razgled, in kotičkov, na katerih se nadejamo naravnih lepot. Izkoristite prost vikend za raziskovanje domače dežele!
 
image
FOTO: Anja Troha
 

5 idej za aktiven enodnevni izlet

Nahrbtnik na rame, pohodniške palice v roke! Posebnost Golice je, da njena pobočja v maju popolnoma prekrijejo narcise, kar je prava paša za oči. Zdaj pa si lahko namesto na belo-rumenih cveticah oči spočijete na prelivajočih se barvah zgodnjejesenskega listja.

Ste vedeli, da so Krnska jezera polna hranilnih snovi, v njih pa najdemo veliko rib? Pohod do koče pri njih lahko kronate s prenočitvijo in se naslednje jutro povzpnete še na Krn. Zahodno od Storžiča v Kamniško-Savinjskih Alpah je Tolsti vrh, ki ponuja razgled na Kranj z okolico in osrednje Karavanke. Že imate nekaj pohodniške kilometrine? Potem se podajte na Špik ali Grintovec!

Za več namigov pobrskajte po spletni strani Zelene poti, na kateri njeni ambasadorji – priljubljeni instagramovci in pustolovski popotniki objavljajo svoje najljubše kotičke; od izletniških točk za družine z otroki do težjih planinskih in gorskih poti. Osvojitev več višjih in zahtevnejših vrhov vas bo napolnila s kondicijo in pogumom, da sčasoma osvojite tudi Triglav! Letos smo tja na tradicionalnem pohodu 100 žensk na Triglav spet peljali 100 pogumnih dam.

poudarek: Se odpravljate na izlet? Sodelujte v nagradni igri Mlekarne Celeia! V spodnji obrazec vnesite svoje podatke in se potegujte za enega izmed petih paketov nagrad. Paket vsebuje izdelke LCA Zelene Doline v vrednosti 30 evrov (LCA power probiotični jogurt: navadni ter z okusom mandarine in limonske trave) in stekleničko za na pot.

Ne pozabite na malico

Z aktivnostjo obremenimo organizem in snovi, izgubljene med vadbo, moramo nadomestiti in telo regenerirati, zato je okrepčilo med pohodom in po njem nepogrešljivo. Utrujene mišice nahranimo z beljakovinami. Poleg tega, da skrbijo za ohranjanje in povečanje mišične mase ter zdrave kosti, so tudi glavna sestavina celic. Vsakodnevno jih moramo zato zaužiti v večjih količinah. Med najbogatejše vire beljakovin spadajo mleko in mlečni izdelki. Ob pakiranju malice za na pot zato v nahrbtnik ne pozabite dati osvežilnega jogurta.
image
FOTO: Anja Troha

Novi jogurt POWER iz Mlekarne Celeia vas bo okrepčal s kar 20 (navadni) oz. 17 grami (okus mandarine in limonske trave) beljakovin.

Novosti v ponudbi Zelene Doline so iz slovenskega mleka, sledijo sporočilu Naprej z naravo in so ponosni nosilci oznak »Brez GSO – pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov« ter »Izbrana kakovost Slovenija«.
Deli s prijatelji