Predstavitvena informacija

Sodelujte v nagradni igri in se odpravite s POWER jogurtom na Triglav

Zdaj, ko nas iztekajoče se poletje še razvaja z obilico ravno prav toplih sončnih dni, imamo idealno priložnost, da se odpravimo na aktiven izlet v naravo in zlezemo na kak vrh.
Fotografija: FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Getty Images/istockphoto

Slovenija je polna slikovitih krajev, točk, s katerih se odpira dih jemajoč razgled, in kotičkov, na katerih se nadejamo naravnih lepot. Izkoristite prost vikend za raziskovanje domače dežele!
 
FOTO: Anja Troha
FOTO: Anja Troha
 

5 idej za aktiven enodnevni izlet

Nahrbtnik na rame, pohodniške palice v roke! Posebnost Golice je, da njena pobočja v maju popolnoma prekrijejo narcise, kar je prava paša za oči. Zdaj pa si lahko namesto na belo-rumenih cveticah oči spočijete na prelivajočih se barvah zgodnjejesenskega listja.

Ste vedeli, da so Krnska jezera polna hranilnih snovi, v njih pa najdemo veliko rib? Pohod do koče pri njih lahko kronate s prenočitvijo in se naslednje jutro povzpnete še na Krn. Zahodno od Storžiča v Kamniško-Savinjskih Alpah je Tolsti vrh, ki ponuja razgled na Kranj z okolico in osrednje Karavanke. Že imate nekaj pohodniške kilometrine? Potem se podajte na Špik ali Grintovec!

Ne pozabite na malico

Z aktivnostjo obremenimo organizem in snovi, izgubljene med vadbo, moramo nadomestiti in telo regenerirati, zato je okrepčilo med pohodom in po njem nepogrešljivo. Utrujene mišice nahranimo z beljakovinami. Poleg tega, da skrbijo za ohranjanje in povečanje mišične mase ter zdrave kosti, so tudi glavna sestavina celic. Vsakodnevno jih moramo zato zaužiti v večjih količinah. Med najbogatejše vire beljakovin spadajo mleko in mlečni izdelki. Ob pakiranju malice za na pot zato v nahrbtnik ne pozabite dati osvežilnega jogurta.
FOTO: Anja Troha
FOTO: Anja Troha


Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije