Predstavitvena informacija

Učvrsti svoj debel trebuh v 30 dneh s tem šokantnim postopkom!

Znano je, da je trebušna maščoba med bolj trdovratnimi v telesu.
Fotografija: FOTO: BellyStop
Odpri galerijo
FOTO: BellyStop

Tudi če se še tako trudimo, se držimo najstrožjih diet in redno telovadimo, na predelu trebuha vseeno ostajajo maščobne blazinice. S to težavo se spopada ogromno ljudi, vendar malokdo ve, da so znanstveniki že odkrili rešitev, ki omogoča lokalizirano topljenje maščobe prav na trebuhu.

Maščoba okrog trebuha je neestetska, zaradi nje nam pogosto niso prav oblačila ali se v njih počutimo neudobno in neprivlačno. Za nameček je prav trebušna maščoba eden glavnih krivcev za povišano tveganje za nastanek srčno-žilnih bolezni, nekaterih vrst raka, sladkorne bolezni tipa 2, spalne apneje in še kopice drugih bolezni. Maščoba okrog trebuha se bolj nabira pri moških, vendar tudi pri ženskah ni izjema. Z njo se spopadajo tudi mlade mamice, ki se jim je po porodu povesila koža v predelu trebuha in niti s telovadbo nikakor ne morejo pridobiti nekdaj ravnega trebuščka.

Koliko centimetrov naj bi meril trebuh?
 
Moški, visok 180 cm, naj bi imel obseg trebuha 90 cm, ženska višine 170 cm pa največ 85 cm. Ob takem obsegu trebuha smo zaščiteni pred nastankom srčno-žilnih bolezni, kot sta srčna kap in povišan krvni pritisk. Širši ko je naš trebuh, krajša bo naša pričakovana življenjska doba. Znanstveniki so ugotovili, da se življenjska doba ljudi, pri katerih je trebuh za 15 cm večji od polovice njihove višine, v povprečju skrajša za dve leti. Primer: če ima 180 cm visok moški obseg trebuha 140 cm, bo živel kar 20 let manj!


BellyStop 
BellyStop 

Zakaj je maščobo okrog trebuha tako težko izgubiti?
 

Eden od razlogov je ta, da ko hujšamo, izgubljamo maščobo enakomerno po telesu in ne moremo shujšati zgolj v roke, stegna ali trebuh. Izguba trebušne maščobe je poleg tega še posebej trdovratna, saj so številne raziskave pokazale, da jo telo najtežje porablja za energijo. Krivec za njen nastanek je hormon kortizol, ki se sprošča v telesu, kadar smo pod stresom.
 
Kako znižati raven kortizola v telesu?
 

Nastajanje kortizola lahko zmanjšamo tako, da se čim bolj izogibamo stresu (kar je, roko na srce, v današnjem času precej težko). Paziti moramo tudi, da intenzivna vadba ne traja dlje od ene ure, saj takrat v telesu nastane neugodno razmerje med kortizolom in testosteronom. Raven kortizola v telesu se najbolj zviša ob aerobni vadbi. Najbolje je, da vadba traja od 45 do 60 minut, z njeno intenzivnostjo pa nikar ne gre pretiravati.
 
FOTO: Bellystop
FOTO: Bellystop

Prehrana proti trebušni maščobi
 
Po vadbi je za izgubo maščobe na trebuhu dobro uživati beljakovine in se izogibati ogljikovim hidratom. Pomembno je tudi, da vseskozi uživamo zdravo in uravnoteženo hrano, ki spodbuja normalno delovanje prebavnega trakta. Za znižanje ravni kortizola v telesu je zelo pomemben tudi reden spanec. V posteljo moramo iti dovolj zgodaj, spati pa moramo v mirnem in zatemnjenem prostoru.


Ko trebušna maščoba nikakor ne izgine
 
V praksi je pogosto tako, da smo pod stresom doma in v službi, ponoči pa spimo bolj malo. Velikokrat nam zmanjka tudi časa za gibanje in pripravo zdravih obrokov. Rezultat vsega tega je kopičenje osovraženih maščobnih zalog na trebuhu in bokih. Tudi če se držimo diete, bo trebušna maščoba najverjetneje ostala tam, kjer je. Sploh obstaja kakšna rešitev, da bi se je za vedno znebili? Presenetljiv odgovor je: da! K sreči je znanost danes tako napredovala, da lahko telo prelisičimo, da začne izgubljati maščobo na samo enem, lokaliziranem predelu. Strokovnjaki so namreč razvili rešitev, ki omogoča odpravo trdovratne maščobe neposredno na trebuhu – to je revolucionarna krema BellyStop, ki je pomagala že mnogim do uresničitve sanj o ravnem in ploskem trebuhu.
 
FOTO: Bellystop
FOTO: Bellystop

Za trebuh, zategnjen kot pri fitnes modelih
 
Če postaja obseg vašega pasu vse širši in zaradi rastočega trebuščka ne morete več obleči starih oblačil, vi pa ste iz dneva v dan bolj obremenjeni s svojim videzom, imamo za vas dobro novico. Da bi zmanjšali obseg trebuha, se vam ne bo treba potiti v fitnesu – dovolj je, da ga namažete s kremo BellyStop z aktivnimi sestavinami, ki topijo maščobo ciljano in neposredno na trebuhu. Z njeno redno uporabo bo vaš trebuh raven in napet, kot bi se ure in ure potili v fitnesu.
 
FOTO: Bellystop
FOTO: Bellystop

Kako deluje krema BellyStop?
 
Krema je sestavljena iz zelišč, ki učinkujejo na več ravneh: pomagajo odvajati vodo, ki se kopiči pod kožo, spodbujajo topljenje maščob na trebušnem predelu in okrepijo kolagensko sestavo kože ter s tem povečajo njeno čvrstost in napetost. Krema BellyStop ni običajna, saj je bila izdelana posebej za odpravo maščob okrog trebuha, bokov in pasu. Njeno delovanje je lokalizirano in osredotočeno posebej na trebušni predel. Med aktivnimi učinkovinami v kremi je Chlorella vulgaris, ki je ena od najboljših naravnih sestavin za oblikovanje postave. Forsoklorin v kremi spodbuja delovanje trebušnih mišic, kofein pa pospeši kurjenje trebušnih maščob.

FOTO: Bellystop
FOTO: Bellystop

Kaj boste pridobili s kremo BellyStop?
 
Z redno uporabo specializirane kreme Bellystop boste odpravili lokalne maščobe na trebuhu in bokih ter se poslovili od tako imenovanih ljubezenskih ročk. Prve spremembe na vašem trebuhu bodo vidne že po eni sami tubi kreme BellyStop. S kremo boste spodbudili topljenje trebušnih maščob, zategnili kožo in iz podkožja odstranili strupe. Vaš trebuh bo končno tak, kot ste si ga vedno želeli: raven in napet! Zmanjšali boste tudi obseg bokov in se za vedno poslovili od trdovratnih maščob na tem predelu. Še je torej čas, da izoblikujete svoj trebuh še pred odhodom na dopust!
 

 
FOTO: BellyStop
FOTO: BellyStop


Naročnik oglasnega sporočila je DTM Natura

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije