Vse je povezano

Bolni zaradi slabih odnosov

Naporni ljudje nam črpajo vitalno energijo in načenjajo zdravje. Odkrijte, na kaj vas opozarjajo določeni telesni znaki.
Fotografija: Uredite svoje odnose in se obdajte s prijetnimi ljudmi, če si želite ohraniti zdravje in dobro počutje. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Uredite svoje odnose in se obdajte s prijetnimi ljudmi, če si želite ohraniti zdravje in dobro počutje. FOTO: Guliver/Getty Images

Med telesne znake, po katerih vemo, da smo v odnosu, ki nam načenja zdravje, spada denimo suha, srbeča koža, ekcemi, draženje ... Koža je naš največji organ in bariera pred okolico, zato se na njej velikokrat pokažejo reakcije. Pravijo, da se moramo pri tovrstnih težavah vprašati, kdo nas iritira in prestopa svoje meje.

Rak je povezan z globoko potlačenimi čustvi, predvsem žalostjo, zamero, zagrenjenostjo in strahom. Zanj je značilno, da uničujemo sami sebe. Zato se moramo vprašati, kaj oziroma kdo nas v resnici razžira od znotraj. Kronična obolenja kažejo naše šibke točke, čustvovanje, razmišljanje in vedenje, ki ga moramo spremeniti. Motnje hranjenja so tesno povezane z bližnjimi odnosi. Če čutimo, da nas nekdo zavrača, začnemo zavračati sebe. Vprašajte se, česa ne morete požreti ali prebaviti. Pri ženskah so ginekološke težave pogosto povezane s hormonskim neravnovesjem in neplodnostjo. Maternica predstavlja žensko. Kadar je ženska prizadeta, nosi posledice tudi njena maternica. Če imate težave z neplodnostjo, poglejte, kakšen je vaš odnos s partnerjem in tudi s starši.

Različna obolenja, povezana s padcem imunskega sistema, astma, bolezen dihal ter alergije, zaradi katerih ne morete dihati, kažejo, da je v vaši bližini nekdo, ki vas zatira, omejuje in vam ne pusti, da bi svobodno zadihali. Če boste začeli tako na hujša obolenja kot manjše vsakodnevne težave gledati celostno ter se zavedali, da je vse v vašem življenju povezano, boste lahko izkoreninili vzroke na globlji ravni in hitreje pozdravili telo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije