POMENLJIVO

Ženske, ki med seksom počno to, morda niso zveste

Raziskava je pokazala, da so ženske, ki v objemu partnerja igrajo orgazme, pogosto nezveste.
Fotografija: Nezadovoljstvo v postelji dame pogosto pahne v naročje ljubimca. FOTO: Katarzyna Bialasiewicz, Getty Images
Odpri galerijo
Nezadovoljstvo v postelji dame pogosto pahne v naročje ljubimca. FOTO: Katarzyna Bialasiewicz, Getty Images

V časopisu Archives of Sexual Behaviour so pred nedavnim objavili raziskavo, ki je postregla z zanimivimi in tudi skrb vzbujajočimi podatki. V njej je sodelovalo 138 žensk in 121 moških v stabilnih heteroseksualnih zvezah. Prostovoljci so odgovarjali na vprašanja o doseganju orgazmov in varanju.

Več igranja, več nezvestobe

Izkazalo se je, da med intenzivnostjo ženskega orgazma in nezvestobo ni očitne povezave, so pa strokovnjaki opozorili na drugo zanimivo dejstvo. In sicer so na podlagi odgovorov sodelujočih dognali, da obstaja tesna vez med njenim igranjem spolnega viška in nagnjenostjo k nezvestobi. Natančneje: pogosteje kot je ona med spolnim odnosom uporabila igralske sposobnosti, večja verjetnost je bila, da je bila, da je ali da bo nezvesta.

Zakaj je tako?

Že zgodnejše študije so odkrile, da so dame, ki pogosto igrajo orgazme, nezadovoljne s svojimi partnerji in preprosto ne zmorejo ali ne znajo povedati ali nakazati, česa si želijo v postelji. Nezadovoljstvo pa jih, kar je razvidno iz zadnje študije, rado pahne v naročje ljubimca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije