POZOR

Ženska, s katero vas bo najverjetneje prevaral

Obstaja tip ženske, s katero moški najpogosteje skočijo čez plot.
Fotografija: Partneričine prijateljice za moške pogosto predstavljajo skušnjavo. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Partneričine prijateljice za moške pogosto predstavljajo skušnjavo. FOTO: Thinkstock

S kom menite, da vas bo prevaral? Z lepo sodelavko, ki vam jo je pred nedavnim predstavil? S postavno trenerko iz telovadnice, ki jo redno obiskuje? S sosedo, s katero pogosto kramlja? Seveda obstaja možnost, da ga bo zamikala avantura s katero od teh, a največja verjetnost je, da bo kandidatko izbral med ženskami iz vašega ožjega kroga, torej vas bo prevaral z eno vaših dobrih prijateljic. Vsaj če gre verjeti izsledkom ene zadnjih raziskav, v kateri je sodelovalo pet tisoč moških, ki so odgovarjali na vprašanja o svojem spolnem življenju.

Sorodnica ali prijateljica

Kar 23,8 odstotka moških je svojo drago prevaralo z eno od njenih tesnih prijateljic. In še en skrb vzbujajoči podatek: 3,9 odstotka moških je nečedno dejanje zagrešilo s sestro, sestrično ali z drugo sorodnico svoje soproge.

Sicer sodelavke ne zaostajajo veliko. Z žensko, ki jo vsak dan srečujejo na delu, si je avanturo privoščilo 22,4 odstotka junakov.

Anketa je razkrila še eno žalostno resnico: 30,9 odstotka žensk in 40,4 odstotka moških je vsaj enkrat v življenju skočilo čez plot.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije