BREZ DVOMA

Zasebni detektiv razkriva štiri očitne znake nezvestobe

Poznavalcu nedvomno gre verjeti.
Fotografija: Večino občutek, da je partner nezvest, ne vara. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Večino občutek, da je partner nezvest, ne vara. FOTO: Thinkstock

Avstralec David King, ustanovitelj in lastnik agencije Lipstick Investigation, velja za enega najboljših zasebnih detektivov na svetu. Na podlagi svojih izkušenj je razkril, kateri znaki nedvomno nakazujejo na to, da partner skače čez plot. Kot je povedal, so se sumi žensk, ki so se k njemu obrnile po pomoč pri iskanju dokazov, v 80 odstotkih izkazali za upravičene. Naslednji štirje so pri njih najpogosteje vzbudili misel, da jim dragi natika rogove, in niso se motile.

Spremenjen videz


Prvi in najočitnejši znak nezvestobe je nenadna sprememba videza: nov parfum, drugačna pričeska, drugačna oblačila, zagreta vadba. Če ob tem opazite še, da se izogiba preživljanju časa z vami, vas, po mnenju Kinga, partner zelo verjetno vara.

Gesla na telefonu, računalniku in drugih napravah


In to nenadoma. Prej nikoli pred vami ni skrival, s kom si dopisuje in s kom se pogovarja, nenadoma pa so na vseh napravah gesla. Saj ne, da bi ga prej preverjali, verjamete namreč v zasebnost, a če menite, da vajin odnos temelji na zaupanju, po novem pa je za vas njegov računalnik nedostopen, vam hoče nekaj prikriti.

Bes in agresija


Vedno, ko mu zazvoni telefon, se umakne v drug prostor, kjer se lahko nemoteno pogovarja, pozno se vrača domov in ne oglaša se na vaše klice. Kadar ga vprašate o vzrokih za tako početje, se brani z agresijo in vas obtožuje, da ste paranoični. Vse to vodi v stalne spore, jezna loputanja z vrati in očitke, da ga dušite. Napad je najboljša obramba in svoja dejanja poskuša opravičiti s tem, da obsoja vas.

Druženja ni več


Nekoč vas je povabil v kino, na večerjo ali v družbo prijateljev, po novem od doma največkrat odide sam in vas nikamor več ne vzame s seboj. Prav tako je razlog za preplah, če je prej veliko časa preživljal doma, nenadoma pa ga skoraj ne vidite več. Najbrž je spoznal nekoga, za katerega noče, da bi izvedeli.

Kot še dodaja King, si morate zapomniti dvoje: ti znaki morda ne pomenijo ničesar, a če pri svojem dragem opazite vsaj dva ali celo več, jih nikar ne poskušajte ignorirati. Dlje kot boste čakali, težje se boste namreč soočili z neljubo resnico.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije