POZOR

Zaljubljen moški tega nikoli ne počne

Če počne to, njegova čustva niso pristna.
Fotografija: Eno so besede in drugo dejanja, ki pričajo o zaljubljenosti. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Eno so besede in drugo dejanja, ki pričajo o zaljubljenosti. FOTO: Thinkstock

Pravi, da vas ljubi, da brez vas ne more živeti, da so njegova čustva močna in pristna. A eno so besede in drugo dejanja. Če počne naslednje, žal ni pošten.

Ne odgovarja vam

Če od tedaj, ko mu pošljete sporočilo, do takrat, ko vam nanj odgovori, preteče veliko vode, lahko podvomite o njegovih čustvih. Zgodi se, da včasih ni mogoče takoj odgovoriti, a zaljubljen moški se vselej potrudi sprejeti klic ali odgovoriti na sporočilo. Če ne takoj, pa čim prej.

Pravi, da potrebuje veliko osebnega prostora

Kakor vi seveda tudi on potrebuje čas, ki ga lahko preživlja po svoje. V zdravi zvezi zaljubljenca ne tičita vedno skupaj. A če je časa, ki ga zahteva zase, več od tistega, ki ga preživljata skupaj, nima resnih namenov in čustva, ki jih izpoveduje, niso pristna.

Kritizira vas

Upravičena kritika je vedno dobrodošla. Tako njegova kot tudi vaša. Toda če vedno najde priložnost da vam pove, da bi lahko bili boljši, se drugače obnašali in oblačili, s kritiko pretirava in vas želi spremeniti, kar pa nikakor ni dokaz zaljubljenosti.

Zanj niste na prvem mestu

Četudi ima veliko obveznosti, stresno delo in je kateri od članov njegove družine bolan, bi še vedno moral najti dovolj časa tudi za vas. Če se vselej trudi, da se ne bi počutili zapostavljeni, ste lahko prepričani, da imate zanj v življenju posebno mesto. Če pa so mu druge obveznosti vselej izgovor za odpovedovanje srečanj z vami, bi si morali priznati, da nimate v njegovem srcu posebnega mesta.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije