V osami tudi ljubezen na veliki preizkušnji

Partnerja večkrat pohvalite, vrnilo se vam bo dvojno. Vsak dan si vzemite trenutek za drobno pozornost.
Fotografija: Tudi ljubezen mora preživeti. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Tudi ljubezen mora preživeti. FOTO: Guliver/Getty Images

Ne samo zdravje, tudi ljubezen je te dni na preizkušnji, saj je bolj ali manj ujeta med štiri stene, zato vam ponujamo nekaj rešitev, kako jo ohraniti živo in svežo.

Izogibajte se telefonu in računalniku

Namesto da še več časa preživite v svojem svetu s pametnimi napravami, jih raje večkrat postavite v kot in se posvetite partnerju. Če že igrate igrice, lahko to kdaj počnete v dvoje.

Ne skoparite s pohvalo

Čeprav je večina ljudi večino časa doma, to ni samoumevno, zato niti ni samoumevno vse, kar spada zraven, med drugim, da preživimo več časa s partnerjem. Imejte odprte oči in ga pohvalite, pa naj bo zaradi lepe frizure, prekopanega vrta ali lepega nasmeha, vrnilo se vam bo dvojno.

Zapeljujte

Če vam rutina v spalnici že diha za ovratnik, poiščite nove načine, kako zapeljati partnerja. Dogovorite se za zmenek doma v petek zvečer ter pojejte in popijte nekaj dobrega. Oblecite svojo najlepšo obleko in se uredite, čeprav ste doma. Naparfumirajte se. Pustite partnerju sporočilo pod blazino. Berite erotično poezijo na glas. Zapeljevanje je umetnost, ki se nikoli ne konča.

Stojta si ob strani

V istem čolnu smo in ne vemo, kam točno nas nosi, zato nas velikokrat popade strah ali celo panika pred prihodnostjo, če imamo smolo, celo istočasno s partnerjem. Poskusite obrniti ploščo in se osredotočiti na trenutek tukaj in zdaj, če ste na boljšem kot partner, pomirite ga z dotikom, objemom, poljubom, zavrtita se ob najljubši pesmi ... Danes pomagate vi, jutri on, pojutrišnjem drug drugemu oba, vztrajajte in ostanite pozitivni.

Drobne pozornosti

Kdaj ste partnerja nazadnje presenetili z njegovo najljubšo jedjo? Kdaj ste zgolj ležali skupaj v objemu in počeli nič, kasneje pa si v istem položaju ogledali film? Pobrskajte po spominu, po domišljiji, po internetu ali knjigah in si vsak dan vzemite trenutek za drobno pozornost, s katero mu boste dali vedeti, da je nekaj posebnega. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije