Trije tipi moških, ki v življenje ne prinašajo nič dobrega

Tudi v letu, ki se je komaj dobro začelo, se v prid srečne ljubezni izogibajte nekaterim moškim.
Fotografija: Nekatere lastnosti moških na poti do srečne zveze predstavljajo previsoko oviro. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Nekatere lastnosti moških na poti do srečne zveze predstavljajo previsoko oviro. FOTO: Thinkstock

Vam leto, ki se je izteklo, ni v ljubezni prineslo nič dobrega? Torej se v tem, ki je komaj nastopilo, izogibajte trem tipom moških, s katerimi je tako rekoč nemogoče osnovati srečno zvezo, in se tako izognite novim razočaranjem. Katerim trem raje zaprite vrata v svoje življenje in se tako zavarujte pred srčno bolečino?

Moški, ki se boji resne zveze

Kako ga prepoznate?
Vedno je aktiven na družabnih omrežjih, čeprav sta v zvezi, ohranja nešteto profilov in ima veliko »prijateljic«, s katerimi se sestaja pogosteje, kot bi si želeli.
Zakaj ne prinaša nič dobrega?
Ker zanj resna zveza ni prioriteta. Morda vam je to celo povedal, a ste prepričani, da bo v vašem objemu spremenil pogled na življenje v dvoje. Žalostna resnica pri tem je, da se to po vsej verjetnosti ne bo zgodilo, kajti zanj je življenje zabava in se zato nikomur ni pripravljen povsem predati. Priznajte si, da v njegovem življenju nikoli ne boste igrali glavne vloge. Tako kot vsem ostalim vam bo ostala ena od mnogih stranskih.

Moški, ki ima preveč rad … sebe

Kako ga prepoznate?
Vsak njegov stavek se začne z jaz.
Zakaj ne prinaša nič dobrega?
Prav je, da se ima rad in se ceni, a vse ima svoje meje. Ljudje, ki govorijo samo o sebi, se kitijo s svojimi dosežki, izpostavljajo svoje uspehe na vseh področjih ter drugim praktično ne pustijo do besede, so res zaljubljeni, a samo vase. Zanje so pomembni le oni sami, za vse druge jim ni mar. Zveza z njimi v končni fazi prinese le veliko razočaranje in tega v letu, ki je nastopilo, zagotovo ne potrebujete več.

Moški, ki vedno išče nekaj boljšega

Kako ga prepoznate?
Takoj, ko uzre lepo pripadnico nasprotnega spola, ji nameni pozornost ter se pred vami odkrito spogleduje z drugimi.
Zakaj ne prinaša nič dobrega?
Sicer se razumeta, skupaj se zabavata, imata enak krog prijateljev, a ob njem nikoli ne boste vedeli, pri čem ste, in ne boste deležni občutka varnosti. Kajti on je stalno na lovu za nečim boljšim. Tudi v ljubezni. Zato razmerje z njim žal ne more uspeti.

Torej … iščite naprej.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije