DOKAZI

Trije dokazi, da imata močan in stabilen zakon (ali razmerje)

Znaki, ki nedvomno pričajo o trdnem in stabilnem zakonu.
Fotografija: Odprta in iskrena komunikacija je prvi znak zdravega odnosa. FOTO: G-stockstudio, Getty Images
Odpri galerijo
Odprta in iskrena komunikacija je prvi znak zdravega odnosa. FOTO: G-stockstudio, Getty Images

Ne, odsotnost konflikta ni nikakršen dokaz, da je razmerje trdno in stabilno. Nasprotno, prav to namreč priča, da v odnosu nekaj ni v najlepšem redu. Obstajajo pa drugi znaki, ki govorijo o tem, da imata trden in stabilen odnos. Ti so naslednji ...

Odprta ter iskrena komunikacija

Kar pomeni, da si povesta tudi stvari, ki vama niso všeč. Seveda na način, s katerim nikogar ne užalita, temveč le opozorita na zadeve, ki jih je treba spremeniti ali izboljšati. Nič hudega, če si kdaj zato skočita v lase. Včasih se je, za boljše razmerje, treba tudi spreti.

Iskanje razlogov za ljubezen

Zgodi se, da partnerja v dolgi zvezi pozabita, kaj ju je pri drugi strani prepričalo in očaralo, to pa je napaka, ki lahko zamaje temelje. Če vsak dan znova iščeta odgovore, zakaj sta par in zakaj se vama zdi vredno truditi za zvezo, zakaj se ljubita ter cenita, imata zagotovo lepo in močno zvezo.

Oba sta zaradi zveze boljša različica sebe

Biti v zdravi zvezi pomeni zagotoviti si pogoje za osebnostno in skupno rast, za izboljšanje sebe in za osvajanje lastnosti, ki so nepogrešljive za posameznika ter za skupnost. Če veste, da zaradi vajinega zakona ali zveze postajate boljša različica sebe, potem veste tudi, da imata z dragim dober zakon ali zvezo.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas