POZOR

Tri ženske v njegovem življenju, ki lahko uničijo vajino zvezo

Za mamo ste že vedeli, kaj pa drugi dve?
Fotografija: Njegova najboljša prijateljica in sodelavka lahko zamajata temelje vajine zveze. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Njegova najboljša prijateljica in sodelavka lahko zamajata temelje vajine zveze. FOTO: Thinkstock

Povsem razumljivo je, da vaš partner ni vse dneve le v službi in doma ter da kljub temu, da je v intimni zvezi z vami, ohrani svoj krog prijateljev. Povsem razumljivo je še, da se druži tudi z ženskami. Toda pozor, med njimi so tri, ki lahko s svojim vplivom nanj ogrozijo vajin odnos.

Njegova najboljša prijateljica

Poznata se že od malih nog in slepo ji zaupa. Ker je od nekdaj v njegovem življenju, se v težavah, zlasti ko gre za dileme, povezane z razmerjem in razumevanjem žensk, obrača k njej in jo prosi za nasvete. Ona mu lahko najbolje pojasni, kaj si ženske želijo in česa ne marajo. In kje se skriva past, če sta le prijatelja? Vi boste nanjo najbrž gledali kot na konkurenco in s tem v odnos vnašali napetost, prav tako tudi ona morda ne bo srečna, ker si ga bo morala z vami deliti in ga bo lahko z manipulacijo pripravila do tega, da se bo od vas oddaljil. Res je, gre za skrajen, a ne nemogoč scenarij.

Njegova mama

Ni treba, da je mamin sinek, da bi poslušal mnenje, nasvete in pripombe svoje matere. Če ne boste ustrezali njenim kriterijem in željam, bo storila vse, da bi svojega sina 'rešila'. On bo njenim bolj ali manj odkritim prijemom nasedel. Konec koncev je le njegova mamica ...

Njegova sodelavka

Z njo dolge ure preživi na delu, skupaj rešujeta težave, se pritožujeta čez šefa, gresta po službi na pijačo in med delom na malico. Če se mu zdi privlačna, je vselej prisotno tudi spogledovanje, to pa lahko ogrozi vajin odnos. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije