TISTI DNEVI

Tri najboljše poze za seks med menstruacijo

Zaradi menstruacije se vam ni treba odpovedati seksu.
Fotografija: Nekateri spolni položaji so kot nalašč za seks med menstruacijo. FOTO: Nd3000/Gettyimages
Odpri galerijo
Nekateri spolni položaji so kot nalašč za seks med menstruacijo. FOTO: Nd3000/Gettyimages

Seks med menstruacijo že davno ni več tabu. In škoda bi se mu bilo v tistih dneh odpovedati. Kajti nekatere ženske prav tedaj doživljajo najmočnejše orgazme, poleg tega spolni višek blaži menstrualne tegobe, kot so denimo krči. Dobro pa je izbrati položaje, ki zagotavljajo največ užitkov in ustvarjajo najmanj umazanije. Naslednji vas ne bodo razočarali.

Žlička

Že sicer nežna in intimna poza ne povzroča nelagodja in dodatnih bolečin, kar je vsekakor plus. Ker ne gre za vratolomen položaj, je verjetnost, da bo po akciji v tistih dneh treba prati posteljnino, manjša.

Jahačica

Morda vas od njega odvrača misel, da bi sedeli na dragem in bi on zato videl kri, a dejstvo je, da je menstruacija nekaj povsem naravnega in prav nič sramotnega, v položaju, ko ste vi zgoraj, pa lahko uravnavate kot penetracije in pritiske ter hitrost, kar pomeni manj morebitnih bolečin in več užitka.

Analni seks

Če vendarle niste za vaginalni spolni odnos, vam še vedno ostane analni. V tem primeru menstruacija res ne bo ovira, saj lahko tampon ali menstrualna skodelica med intimnim aktom ostaneta na svojem mestu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije