Tri moške pomanjkljivosti, ki jih ženske obožujejo

V ženskih očeh je tisto, česar se moški včasih sramujejo, še kako privlačno.
Fotografija: V ženskih očeh so očala seksi. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
V ženskih očeh so očala seksi. FOTO: Thinkstock

Težko je z besedami opisati moški šarm, saj k seksapilu veliko pripomorejo malenkosti, ki so v ženskih očeh še kako privlačne, čeprav se jih pripadniki moškega spola včasih sramujejo. Katere so tiste, pa jim recimo pomanjkljivosti, ki se jim one le težko uprejo?

Očala

Čeprav so v otroštvu fantje z očali največkrat ostali spregledani in ob strani, dandanes prav očala pri ženskah vzbudijo nemalo zanimanja. Kajti premišljeno izbrane so detajl, ki zagotavlja vtis izkušenega, zrelega in inteligentnega junaka. Vse to so lastnosti, ki nedvomno prepričajo ženske.

Tridnevna brada

Rahlo poraščena brada je za pripadnice nežnejšega spola pravi magnet, kajti zaradi nje je moški, ki se je nazadnje obril pred približno tremi dnevi, malce uporniški, ležeren in sproščen ter zato seksi in privlačen.

Kakšen siv las

V eni od anket na temo, kaj je v ženskih očeh privlačno, sta več kot dve tretjini sodelujočih pripadnic nežnejšega spola odgovorili, da so sivi lasje zelo seksi. Čeprav se jih moški neredko sramujejo in jih zakrivajo z barvo, bi ženske veliko raje izbrale tistega s sicer urejeno pričesko, ki jo krasi kakšen siv las. Zrelost, ki jo ti nakazujejo, je namreč zelo privlačna vrlina.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije