RAZKRITO

To vse moški počnejo pred zmenkom

Tudi moški si za priprave na pomembno srečanje vzamejo veliko časa.
 
Fotografija: Pred zmenkom ničesar ne prepušča naključju. FOTO: Thinstock
Odpri galerijo
Pred zmenkom ničesar ne prepušča naključju. FOTO: Thinstock

Veliko je že bilo povedano in napisano o tem, kaj vse ženske počnejo pred zmenkom, koliko denarja zapravijo za urejanje, kako dolgo izbirajo oblačila ter ličila in dišave. Kaj pa moški? Tudi oni veliko časa preživijo v kopalnici in iščejo najboljšo kombinacijo oblačil. Na seznamu priprav je pri njih tudi naslednje.

Vadba

Na veliki dan v želji po opaznejšem učinku malo poveča težo uteži in napravi kakšno vajo več kot sicer. S tem si bolj kot mišice krepi samozavest, kar tudi ni ravno slaba taktika.

Poslušanje glasbe

Medtem ko se poti ob vadbi, si zavrti glasbo, ki mu zagotavlja prav posebno moč in spodbudo ter seveda dobro razpoloženje, ki ga spremlja še ves večer.

Prhanje

Seveda se bo potrudil, da bo lepo dišal. Zato se oprha tik pred zdajci in ne pozabi na dezodorant. Veliko dezodoranta.

Razmišljanje o zaščiti

Ne ve natančno, kako bo potekal večer, a po njegovem najljubšem scenariju na koncu zagotovo ne bo ostal sam. In če se bo ta uresničil, je dobro pri sebi imeti kondom ali dva.

Samozadovoljevanje

Ob misli na to, da bi na zmenku prišlo do seksa, je tu tudi strah, da bi se vse prehitro končalo. Da bi bilo tveganje kar najmanjše, se morda tudi ob misli na njo poigra s seboj. Orgazem pred srečanjem s srčno izbranko zmanjša napetost, prav tako pa pomeni več možnosti, da je v postelji ne bo razočaral.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije