LJUBEZEN

To so trije zanesljivi znaki, da se zaljubljate

Veliko stvari je lepše početi v dvoje.
Fotografija: Kdaj vemo, da se zaljubljamo? FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Kdaj vemo, da se zaljubljamo? FOTO: Shutterstock

So obdobja, ko v življenju ljudje ne iščejo partnerja, a ker je ljubezen nepredvidljiva, se lahko zaljubijo, ko si tega najmanj želijo ali to najmanj pričakujejo. Če se še tako branite, vam bodo naslednji znaki dokazali, da se zaljubljate, tudi če tega niste hoteli.

Humor

Humor je pogosto tista romantična sestavina, ki je »kriva«, da se dva zaljubita do ušes, še posebno ženske so tiste, ki imajo zelo rade, da jih zna moški nasmejati. Ko ugotovite, da je vse, kar vaša simpatija izreče ali naredi, neverjetno smešno, si lahko počasi priznate, da ne gre samo za simpatijo, ampak čustva.

Dvojina

Nekatere stvari je zabavno in zanimivo početi sam, veliko jih je pa lepše početi v dvoje. Ko pridete do točke, ko začnete o svojih načrtih razmišljati v dvoje, ko »dodajate« svojega potencialnega partnerja v vse, kar bi radi počeli, ste zaljubljeni. Svet začenjate gledati skozi vajine oči, ne samo svoje.

Izgovori

Naj bo pred drugimi ali pred samim sabo, vedno najdete razlog, da vidite osebo, ki vas je očarala. Prijatelje sprašujete, kdo vse pride na zabavo, pogosto najdete izgovor, da osebo pokličete ali povabite na pijačo, vse pogosteje pa sploh nimate izgovora, ampak bi samo radi slišali njen glas in smeh. 

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas