NI OPRAVIČILA

To se zdi ženskam v postelji najodvratnejše

Le redke bi spregledale usodne napake.
Fotografija: Nekaterih malenkosti ne bo oprostila. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Nekaterih malenkosti ne bo oprostila. FOTO: Thinkstock

Večina je v ljubezni pripravljena spregledati marsikaj. A marsikaj ne pomeni vsega. Obstajajo namreč stvari, ki se ženskam zdijo več kot odvratne in zaradi njih, ne glede na to, kako vroč seks si lahko obetajo, brez pomisleka potegnejo črto.

Umazana posteljnina

Seks v postelji, prekriti s posteljnino, ki že dolgo ni videla pralnega stroja? Raje ne. Ni je bolj odvratne zadeve od umazanih rjuh, na katerih so madeži nedoločljivega izvora.

Zanemarjena stopala

Res je, da so stopala le redko postavljena na ogled. Zlasti moška. A to ne pomeni, da so taka z dolgimi nohti in debelimi plastmi trde kože nekaj, kar so ženske pripravljene spregledati. Torej moški: redna pedikura ali nogavice na nogah.

Vetrovi med igro

V določenem trenutku se vsak v zvezi malo sprosti in pozabi na dostojnost. Tedaj brez zadrege med seksi igricami spusti kakšen vetrič. Dogaja se tudi najboljšim, a če se to vendarle prepogosto zgodi, ljubimec dobi velik minus.

Izjemno slab zadah

Slab zadah je lahko posledica uživanja določene hrane, pijače, zlasti zjutraj res ni nobena redkost, pa vendar je treba storiti vse, da ga ne bi bilo. Ustna higiena je nekaj, na kar bi moral biti pozoren vsak. Ne glede na to, kako dolgo je z nekom v zvezi.

Zaloga kondomov ob postelji

Nič ni narobe s tem, da so tam. Narobe pa je, da so vsem na ogled. V takem primeru ne dajejo ravno prijetnega občutka in v vsaki se poraja vprašanje, koliko žensk je pred njo že delalo družbo junaku. Predal je zato mnogo boljši prostor za shranjevanje zaščite.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije