BREZ SKRBI

To moških prav nič ne moti

Prenehajte se obremenjevati z malenkostmi.
Fotografija: Noben zrel moški ne pričakuje popolnosti. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Noben zrel moški ne pričakuje popolnosti. FOTO: Thinkstock

Bodimo odkriti, tudi tiste dame, ki še tako zavzeto zatrjujejo, da jim je vseeno, kako nanje gleda moški svet, se pogosto trudijo pustiti kar najboljši vtis. In se pri tem obremenjujejo z malenkostmi, ki moškim niso mar. Kaj jih prav nič ne moti?

Če niste naličeni

V resnici so moški za filozofijo manj je več in jih pogosteje kot premalo odvrne preveč ličil.

Če imate kakšen kilogram viška

Kot so pokazale številne raziskave, večina prisega na polne obline. 

Če zaslužite več od njega

Samozavesten moški nikoli ne bi dopustil, da bi ga dejstvo, da opravljate bolje plačano delo od njega samega, odvrnilo od tega, da bi vas bolje spoznal. 

Če na zmenku kaj popijete

Seveda se vam ni treba opiti, a tisti sproščen smehljaj, ki se na vašem obrazu pojavi po kozarčku ali dveh vina, je zanj zelo simpatičen. Poleg tega bo, če boste sproščeni vi, bolj sproščen tudi on.

Če ste pripravljeni skočiti z njim v posteljo

Na prvem ali na petem zmenku. Če ste zanj resnično privlačni, vas ne bo obsojal, če se bo to zgodilo že na prvem srečanju. Če bi radi počakali, pa bo vašo željo spoštoval.

Če prvi pošljete sporočilo

Zato v njegovih očeh ne boste agresivni. V resnici mu boste olajšali zadeve, saj sam noče pustiti vtisa, da je preveč nestrpen.

Če tedaj, ko se zbudite, niste brezhibni

Zanj je neprecenljivo dejstvo, da ste se zbudili ob njem ter da ste tudi brez ličil in z razmršenimi lasmi v njegovi družbi sproščeni. 

Če jeste tisto, kar vam je všeč

Solata, testenine, velik zrezek, veganska, vegetarijanska hrana. Vseeno mu je, kakšen je vaš način prehranjevanja. Pomembno je le, da na večerji z njim uživate.

Če psujete

Res psovanje ni damsko in pretiravanje ni na mestu. A kakšna sočna beseda ne bo dognala nekoga, ki ste mu resnično všeč.

Če niste popolni

Konec koncev, kdo pa sploh je?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije