REŠITEV

Težave v razmerju, ki jih premaga seks

Čeprav drži, da nesoglasij v zvezi običajno ni pametno reševati s seksom, vendarle obstajajo tudi izjeme.
Fotografija: Ne vedno, a včasih pri reševanju težav v razmerju  lahko pomaga seks. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Ne vedno, a včasih pri reševanju težav v razmerju  lahko pomaga seks. FOTO: Thinkstock

V vsaki zvezi so vzponi in padci, dobri ter slabi trenutki, in kadar zadeve zaidejo na stranpota, seks običajno ne pomeni rešitve. Običajno, kajti obstajajo izjeme. Nekatere težave je vendarle mogoče premagati z njim. Se sprašujete, katere?

Skupaj preživljata premalo časa

V norem življenjskem tempu je težko najti trenutke, ki si jih res lahko vzameta samo zase, in če to dejstvo ostane spregledano, kaj lahko razmerje pahne na stranski tir. In ga na pravem ohrani reden seks. Pa čeprav je načrtovan.

Nimate volje do seksa

Težava, ki se najpogosteje pojavi v dolgih zvezah. S tem, ko je seksa vse manj, pa je libido vse manjši, par se ujame v začarani krog, iz katerega lahko pomaga telesna ljubezen. Seveda ne pod prisilo, a potrudite se, da boste nanjo pristali tudi, če je vaš libido nekoliko uspavan. Ob konkretni akciji se bo prebudil in prav s seksom bosta znova vzpostavila zdrav intimen odnos.

Komunikacija je zamrla

Le težko bi našli bolj odprt in iskren način komunikacije, kot je seks. Ali intimen pogovor po njem.

Seks je dolgočasen

Še ena težava, ki je premagljiva s spolnim odnosom. In seveda s pripravljenostjo, da bi vanj vnesla nekaj začimb v obliki spolnih položajev in drugačnih tehnik, ki bodo v spalnico vnesle pestrost ter s tem več veselja do telesne ljubezni.

Sprla sta se

Seks sprave je čudovit: nakopičena čustva poskrbijo, da so zadeve prav posebej vroče, hkrati seks po sporu pomaga znova vzpostaviti občutek zaupanja in bližine, ki se, medtem ko letijo jezne besede, umakne, ne pa tudi izgine.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije