NIKOLI IN NIKDAR

Tega nikoli ne smete storiti za moškega

Ne glede na to, kako zaljubljeni ste, za nikogar ne smete pozabiti svojih ciljev in želja.
Fotografija: So stvari, ki jih nobena ženska ne sme storiti za moškega. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
So stvari, ki jih nobena ženska ne sme storiti za moškega. FOTO: Thinkstock

On je krasen, čudovit, zaljubljeni ste do ušes in zanj bi napravili vse. Kar pa nikakor ni dobra ideja. Ne glede na to, kako zaljubljeni ste, so stvari, ki jih nikoli ne bi smeli storiti zanj. Česa?

Pozabiti svoje cilje in želje

Ljubezen ne sme biti ovira za doseganje osebnih ciljev in izpolnjevanje osebnih želja. Prav je, da razmerje ponuja nove izzive, priložnosti in pripomore k osebnostni rasti, a nikoli tistega, kar si srčno želite in kar ste si v življenju zadali, ne zanemarite.

Pustiti se nadzorovati

Dejstvo je, da se je v partnerski zvezi treba prilagajati in sklepati kompromise, a to ne pomeni, da se smete pustiti nadzorovati. Če vam nekdo ne zaupa, raje pozabite na skupno prihodnost. Kajti nadzor nad partnerjem nikoli ne pripelje do srečne ljubezni.

Pretvarjati se

Ker ste zaljubljeni, bi mu radi ugajali v vseh pogledih, zato se pred njim pretvarjate in igrate, spreminjate mnenje in pritrjujete vsem njegovim besedam. Da bi mu bili še bolj všeč. A tudi to ni pot do zdrave zveze. Kajti le v razmerju, kjer vas nekdo sprejema takšno, kot ste, boste resnično srečni. Konec koncev vse življenje ne boste mogli igrati ...

Spreminjati videza

Lepi ste takšni, kot ste. Vaš slog vam najbolj ustreza, zato se počutite dobro in zato ga za nikogar ne bi smeli spreminjati. Če meni, da niste dovolj lepi, seksi in privlačni v oblačilih, pričeski in ličilih, ki so vam pisani na kožo, potem žal ni pravi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije