MOŠKA BESEDA

Takšen je za moške popoln prvi zmenek

Ker bi ga na prvem zmenku nedvomno radi očarali, je dobro vedeti, kakšen je v moških očeh popoln prvi zmenek.
Fotografija: Le skromna večina moških meni, da bi račun na prvem zmenku moral poravnati on. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Le skromna večina moških meni, da bi račun na prvem zmenku moral poravnati on. FOTO: Thinkstock

Na spletni strani za zmenke Jaumo so uporabnikom zastavili nekaj vprašanj, na podlagi odgovorov nanje pa ugotovili, kakšen je po moškem okusu idealen prvi zmenek. V njej je sodelovalo 92.000 prostovoljcev in glede na njihove navedbe je popoln prvi zmenek videti takole:

Seks na prvem zmenku je sprejemljiv, morda celo dobrodošel

Kar 72 odstotkov uporabnikov je priznalo, da bi s svojo spremljevalko že na prvem zmenku z veseljem pristali v postelji. Ženske imajo na to drugače pogled. 77 odstotkov anketirank je prepričanih, da telesno spoznavanje na prvem zmenku ni sprejemljivo.

Naj po zmenku prva pokliče ona

V nasprotju s splošnim prepričanjem moški nimajo nič proti temu, da bi po prvem zmenku v roke vzela telefon ona in poklicala ali poslala sporočilo. 51 odstotkov sodelujočih je namreč povedalo, da bi bili tega zelo veseli. Preostalih 49 odstotkov meni, da mora naslednji korak storiti on.

Račun naj plača eden

Vseeno, ali ona ali on. Delitev računa po mnenju večine ne pride v poštev. Je pa morda presenetljivo, da 49 odstotkov moških glede tega, da bi plačala ona, nima nikakršnih zadržkov. Skromna večina (51 odstotkov) meni, da bi moral denarnico odpreti on. 65 odstotkov moških pa se je strinjalo, da je neprimerno račun deliti. Eden naj plača vse.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije