Svetovalnica: Bi nekdanja ljubezen lahko oživela?

Šifra: Simpatija.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Gpointstudio Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Gpointstudio Getty Images, Istockphoto

Pred leti sem se zaradi zunanjih okoliščin odpovedala veliki in globoki ljubezni. Oba sva bila vezana. Pred pol leta sem se razšla s svojim partnerjem in me zanima, ali bi se ta moja velika simpatija, ki sem se ji odpovedala v preteklosti, lahko razvila v ljubeč odnos.
Videti je vzajemno naklonjenost, da si dišita, če rečem tako, bolj po domače. Ta neka naklonjenost in želja lahko ostajata še dolgo. Vsakič, ko se bosta videla, bodo te energije med vama, težko, da bi se kar zbrisale. Vendar sta oba vpeta vsak s svoj svet. Vi ste nakazana trenutno pod velikim pritiskom in nosite velika bremena, še najbolj v zadevah posla, tako nimate tiste prave energije in želje osvojiti nazaj srca vaše simpatije. Niste v dobri koži, kot se reče. On pa je tudi v svojih procesih. Prav kmalu bo dosegel neki poslovni uspeh in zato usmerjal veliko pozornosti na to področje. Hkrati pa je videti, da ima tudi neki drugi ljubezenski interes s precej mlajšo osebo, kar mu odnaša pozornost stran od vas.

Zaradi Saturnovega zbira luči bosta na neki način prek posla vnovič povezana v roku osmih enot, bi rekla, da gre za mesece, prej kot tedne. Vendar se zdi, da ne toliko kot neka romantična ali strastna zveza, ampak bolj kot sodelovanje oziroma vzajemna pomoč in podpora. Razvila bosta čisto drugačen odnos kot do zdaj in se na neki način osvobodila teh močnih čustev in želja, ki jih je težko nadzirati. Tudi če bi me vprašali za nasvet v smislu, a je modro, da navežem stike s to osebo, bi rekla, da bolj z distanco, saj vam zaradi zelo naporne zgodbe, v kateri ta trenutek ste, ne predlagam novih čustvenih zapletov.
Tak strasten odnos, ki vas vodi od pekla do raja in nazaj, je trenutno nekaj, kar bi vas obremenilo in vam vzelo fokus od poslovnega področja in s tem ne bi zmogli dokončati in narediti vsega tistega, kar ste si zadali.

Mogoče ta trenutek še ne vidite jasno vseh poslovnih priložnosti pa tudi bremen, toda prav kmalu boste razumeli, kaj vam želim povedati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije