UŽITKI

Štiri ženskam najljubše spolne poze

Obstajajo spolne poze, ki so pri njih posebej dobro zapisane.
Fotografija: Jahačica je pri ženskah priljubljen spolni položaj. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Jahačica je pri ženskah priljubljen spolni položaj. FOTO: Thinkstock

Vsakemu dobremu ljubimcu ni nič ljubšega kot videti drago, kako v postelji z njim uživa. Tako vidi, da dela prav, dodatno pa ga vzburja njeno uživanje. Seksologi so izpostavili štiri spolne poze, ki so ženskam prav posebej pri srcu, in pojasnili, zakaj je tako.

Položaj mačka

Položaj, v katerem prihaja do občutne stimulacije klitorisa. Podoben je misijonarskemu, le da je on z vsem telesom pomaknjen približno pet centimetrov višje proti njenemu obrazu, ona pa nogi ovije okoli njegovega telesa in tako med penetracijo njegov spolni organ vselej pritiska na njen gumb užitka.

Po pasje

Ona je na kolenih, s telesom nagnjena naprej in se ob podlago opira na dlani, on vanjo vstopa od zadaj. Gre za pozo, ki omogoča stimulacijo točke G in omogoča  izrazite orgazme.

Most

Še en položaj, v katerem prihaja do globoke penetracije. Ona leži na hrbtu, nogi pokrči in se na podlago upre s stopali, hrbet je dvignjen. On kleči med njenimi nogami, z rokama drži njeno zadnjico in vstopa vanjo pod kotom, pri katerem prihaja do stimulacije njenih najobčutljivejših delov telesa.

Ona zgoraj

Položaj, v katerem ima ona ves nadzor nad dogajanjem, se lahko namesti tako, da prihaja do občutne stimulacije klitorisa, se giblje v zase najboljšem ritmu, skratka poskrbi za idealne razmere za doseganje orgazma.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas