ODNOSI

Šest znakov, da vas partner obožuje

Če kdaj podvomite o partnerjevi ljubezni, pomislite, ali vam ponuja našteto Če z vami deli skrivnosti, pozornost, čas, denar, ne skrbite
Fotografija: Pomembno je, da se zna nasmejati skupaj z vami. FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Odpri galerijo
Pomembno je, da se zna nasmejati skupaj z vami. FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Če kdaj podvomite, ali je partner še vedno tako nor na vas kot nekoč, pomislite, ali vam ljubezen izkazuje na način, ki to potrjuje.

1. Ni skrivnosti

Partner, ki vas ljubi, pred vami nima posebnih skrivnosti. Lahko ima svoje stvari, a to niso zares skrivnosti, nekaj drugega pa je resno skrivanje in prikrivanje stvari. Kdor pa pušča telefon, elektronsko pošto in podobne reči odprte, da jih lahko partner vsak hip prebere, je tudi sam vreden zaupanja.

2. Deljenje

Včasih se lahko partnerja še tako ljubita, a če ne znata deliti, je na dolge proge to lahko zelo mučna zgodba, če se tega ne naučita. Tisti, ki deli svoj čas, pozornost, denar pa tudi svoje stvari in celo hrano s krožnika, bi za partnerja naredil vse.

3. Interes

Sčasoma ima skoraj vsak manj volje, da bi se naučil novih reči, a ko je govor o partnerju, lahko na stvar pogledate drugače. Morda ni vse, kar počnete, po okusu vašega partnerja, a vam je pripravljen prisluhniti, vas spodbujati, se zanimati za vaš napredek ali se vam celo pridružiti samo zato, da je lahko z vami, kar pomeni, da vas ceni in da je pripravljen rasti skupaj z vami.

4. Spreminjanje navad

Tako kot učenje novih stvari je težko tudi spreminjanje navad in partner, ki mu ni odveč, da se prilagaja, tudi če je za to treba pri sebi kaj spremeniti, je dokaz, da ljubezen dela čudeže. Seveda te stvari delujejo bolje, če tečejo obojestransko.

5. Biti tu za vas

V življenju skoraj nikomur ni samo z rožicami postlano, pridejo vzponi in padci, bolezni, krediti ... Partner, ki se ne vda, temveč bije bitko z vami, kupuje pomaranče in prešteva z vami, koliko je ostalo do konca meseca, je tu za vas in vam na najlepši možni način kaže, kako zelo vas ljubi.

6. Smeje se z vami

Pomembno je, da vas partner podpira, vas razume, spoštuje, se pogovarja z vami in upošteva vaše mnenje, ampak zelo pomembno je tudi, da se zna nasmejati skupaj z vami ali vas celo nasmejati. To je že čudež, ki pa se lahko zgodi vsak dan znova. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije