NIMA SMISLA

Šest opozoril, da je razmerje najboljše končati

Če on trdi, da ste zanj edini smisel življenja ali ob njem ne morete biti svoji, odnos z njim nima lepe prihodnosti.
 
Fotografija: Včasih je treba priznati, da zveza nima lepe prihodnosti. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Včasih je treba priznati, da zveza nima lepe prihodnosti. FOTO: Thinkstock

Na uspeh partnerske zveze vpliva veliko dejavnikov, najbolj pa obnašanje obeh zaljubljencev. Nekatera dejanja že na samem začetku zgovorno pričajo o tem, da razmerje nima prihodnosti in da bi ga bilo najboljše končati. Čeprav vam srce govori drugače, je tedaj pametno poslušati razum.

Trdi, da ste zanj vse na svetu

Ne morete biti nekomu vse. Niste njegova last, prav tako pa s takšnimi izjavami na vas izvaja velik pritisk in nakazuje, da nima življenja zunaj zveze, kar v nobenem primeru ni zdravo.

Ni pripravljen rasti in zoreti

Ljubezen je dinamična. Tudi zato, ker se ljudje v njej spreminjajo, rastejo in zorijo. Če on tega ni pripravljen sprejeti in pričakuje, da boste vidva kot posameznika in vajin odnos vedno na isti točki, se vama kot paru ne obeta nič dobrega.

Edini ste, ki vlaga v zvezo

Noben odnos ne more obstati brez truda in vlaganja obeh partnerjev. Če imate občutek, da se samo vi trudite za uspeh zveze, je boljše vreči puško v koruzo. Kajti v takšnem razmerju nikoli ne boste srečni.

Vajini cilji in načrti se razlikujejo

Ne glede na to, da se vama zdi prihodnost še daleč in se z njo ne obremenjujeta, bosta le težko osnovala skupno, če se vajini cilji, načrti in življenjska pričakovanja zelo razlikujejo.

Ne zaupata si

Brez zaupanja ni mogoče zgraditi zdravega odnosa. Če ga med vama ni in dvomita o občutkih in početju drug drugega, je boljše končati skupno zgodbo.

V zvezi niste zvesti sebi

Ne glede na to, kako močno ste zaljubljeni, v zvezi nikoli ne smete izgubiti sebe. Če se zaradi njega pretvarjate, se drugače obnašate, oblačite in ste spremenili pričesko samo zato, ker njemu vaša stara ni bila po volji, ni dvoma: vi niste vi in takšno razmerje je treba takoj končati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije