DAROVALEC SPERME

Seksa več kot zvezdniki

Joe Donor je v svoji karieri pomagal spočeti več kot 150 otrok. Je darovalec semena, a ne običajen, saj s strankami tudi seksa.
Fotografija: Nekatere ženske svojemu partnerju niti ne povedo, da jih je oplodil Joe. FOTO: Katarzyna bialasiewicz/Getty images
Odpri galerijo
Nekatere ženske svojemu partnerju niti ne povedo, da jih je oplodil Joe. FOTO: Katarzyna bialasiewicz/Getty images

Joe Donor je darovalec semena in se pri 50 letih lahko pohvali, da je oče 150 otrokom, svoje izjemno uspešne kariere oplojevalca žensk pa ne misli prekiniti.


Joe pomaga ljudem, ki bi radi imeli otroka, pa ga zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne morejo imeti. Njegova posebnost je, da je veliko otrok spočetih po naravni poti, ker si pari tako želijo. To pomeni, da se dogovorijo za obisk, pozvonijo na vratih, žena odide z Joejem, tudi če ga vidi prvič v življenju, v spalnico, mož pa počaka, da končata.

Joe seksa na tri načine – delni spolni odnos, ki ne vključuje nežnosti in poljubljanja, naravni spolni odnos, ki je takšen, kot bi ga imeli s partnerjem, in umetni spolni odnos, pri katerem se semenska tekočina vstavi v injekcijo in takoj vbrizga v žensko nožnico. Nekatere ženske svojemu partnerju niti ne povedo, da jih je oplodil Joe, a on pravi, da se ga nezvestoba ne tiče, z nekaterimi ženskami odnos nadaljuje.

Parom pomaga do uresničitve sanj o otroku. FOTO: Getty Images
Parom pomaga do uresničitve sanj o otroku. FOTO: Getty Images
Resnega odnosa si ne želi, za svoje »delo« pa ne dobiva denarja, pravi, le občutek zadovoljstva, da je lahko pomagal. Nekateri pari se mu zahvalijo s fotografijo novorojenčka, drugi pozabijo nanj, a njegovi potomci ostanejo kot živ dokaz njegove dobrote. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas