Seks po abrahamu

Sprejmite svoje telo in ne objokujte mladosti. Skupaj s partnerjem raziskujta nova obzorja.
Fotografija: Po 50. letu se seksualni okus spremeni. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Po 50. letu se seksualni okus spremeni. FOTO: Guliver/Getty Images

ŠTEVILNI menijo, da se živahna spolnost s prihodom zrelih let kar konča, kar še zdaleč ni res, lahko pa poskrbite, da stvari tečejo nekoliko bolj lahkotno.

Ne objokujte mladosti

Dokler boste razmišljali o tem, da dober seks obstaja le za mlade, boste morda zamujali najlepše. Sprostite se, sprejmite svoja leta in konec koncev svoje življenje, pa bo užitek prišel sam od sebe.

Sprejmite svoje telo

Dejstvo je, da telo ni več tako, kot je bilo v mladosti, lahko ste celo v boljši formi, morda pa tudi ne, pomembno je le, da se sprejmete. Z vsemi gubami, sivimi lasmi ali brez njih in nekoliko manjšo hitrostjo, s katero se premikate skozi življenje. K temu, da boste lažje sprejeli svoje telo, bo čudežno pripomogel prav seks.

Odkrijte, kaj vas vzburja

Spremenili ste se, življenje vas je oblikovalo, morda so se spremenile tudi vaše erotične fantazije in spolne želje, kar je povsem običajno. Pogovorite se s partnerjem, kako se počuti, skupaj raziskujta nova obzorja.

Poskrbite, da boste v formi

Če boste v dobri telesni kondiciji, se boste počutili bolje in se boste med rjuhami veliko bolje odrezali, pa tudi sicer ni slabo za zdravje, da se ukvarjate z rekreacijo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije