ŽGEČKLJIVO

Seks na kuhinjski mizi bo podžgal vajino strast

Pozabite na vse zadržke, prepustite se in uživajte. Sestavita scenarij za film z vama v glavnih vlogah.
Fotografija: Jed se lahko tudi ohladi. FOTO: Guliver/Thinkstock
Odpri galerijo
Jed se lahko tudi ohladi. FOTO: Guliver/Thinkstock

Da bo vaše razmerje strastno in seks ognjen, lahko naredite kar nekaj stvari, predvsem pa pozabite na vse zadržke. Tu je šest nasvetov za boljši seks.

Glejta se

Ni vedno vznemirljivo le seksati s partnerjem, temveč ga tudi gledati, kako do vrhunca pride sam. Zato poskusita tudi vidva drug drugega opazovati pri samozadovoljevanju, saj smo prepričani, da vama bo to pognalo kri po žilah in si bosta še bolj želela drug drugega.

Uporabita domišljijo

Včasih je že malo domišljije dovolj za popestritev spolnega življenja. Zato s partnerjem razmislita o tem, kaj vama je všeč, kaj vaju vzburja, in si naredita scenarij za film, v katerem glavni vlogi odigrata vidva. Prepričani smo, da bosta, še preden bosta prišla do konca, skočila drug na drugega.

Brez pričakovanj

Enkrat za spremembo ne pričakujte, da vas bo oralni seks vodil k orgazmu, temveč v to, da bosta s partnerjem pri tem predvsem uživala in raziskovala, kaj je drugemu všeč. Zato hitite počasi in se partnerju čim bolj posvetite.

Prepovedani kraji

Seks le na enem kraju in na en način lahko ubije vajino spolno življenje. Zato se prepustite in bodite nekoliko poredni ter seksajte tudi kje druge. Ponoči v kakšni mračni ulici, v kopalnici, ko ste na obisku pri prijateljih, na mizi v domači kuhinji in še kje. Domišljija vam bo prišla še kako prav.

Prepustite se

Prenehajte vedno znova analizirati, ali ste dobri v seksu ali ne. Pomembno je, da sta s partnerjem odprta, da se pogovarjata ter raziskujeta, kaj vama je všeč, kaj ne in v čem uživata.

Stopnjevanje napetosti

Seks je le češnja na vrhu torte, priti do tja pa ni vedno lahko. Kaj storiti? Poskusita tako, da najprej uživata v družbi drug drugega, da si vzameta čas zase in sta pozorna drug do drugega, da se objemata, dotikata in poljubljata, saj bosta tako stopnjevala spolno energijo in napetost ter na koncu že komaj čakala, da se drug drugemu popolnoma predata. N

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije