BREZ DVOMA

Sedem jasnih znakov, da imate ob sebi dobrega moškega

Pričajo o tem, da je vreden vaše ljubezni.
 
Fotografija: Nekdo, na katerega se lahko vedno naslonite, je v življenju neprecenljiv. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Nekdo, na katerega se lahko vedno naslonite, je v življenju neprecenljiv. FOTO: Thinkstock

Kakšen je popoln moški? Ko gre za zunanji videz, nedvomno velja, da imajo vsake oči svojega malarja, a pri lastnostih pripadnice nežnejšega spola cenijo tiste, ki opredeljujejo dobrega partnerja oziroma zakonca. Kako pa vedeti, da je vaš resnično tak?

Ob njem se počutite varni

Vse negotovosti tedaj, ko ste v njegovi družbi, izginejo, kajti on vas zna potolažiti, pomiriti in vam z dejanji ter besedami pokazati, da ste v njegovem objemu varni.

Krepi vašo samozavest

Dober moški se nikoli ne poslužuje manipulacije, s katero niža samozavest sočloveka. Nasprotno, s svojim vedenjem vam vedno znova sporoča, da ste zanj najboljši in najlepši prav taki, kot ste. Prav zato vas druženje z njim navdaja s samozavestjo.

Spodbuja vas

Včasih malo dvomite o sebi. In tedaj vas on spodbuja, podpira, prepričuje, da zmorete, ali vam nudi ramo za tolažbo, ko vam na poti do uspeha spodleti.

Zvest vam je

Prevara mu ne pride niti na misel. Pa naj gre za fizično ali čustveno varanje. V njegovem življenju je prostor samo za eno žensko in srečo imate, da ste to vi.

Zaveda se, da potrebujete tudi čas samo zase

Dober moški se zaveda, da je kakovostna zveza polna kompromisov. Tudi ko gre za čas, ki ga preživljata skupaj ali vsak zase. Kajti ve, da v še tako skladnem odnosu vsak potrebuje tudi trenutke, ki jih preživi ločeno od partnerja.

Ne odloča se namesto vas

Ko ga prosite za nasvet, se vedno potrudi in vam ponudi najboljšega, ne vsiljuje pa vam svojega razmišljanja, temveč odločitve, ki zadevajo samo vas, na koncu sprejemate sami.

Zanj ste vedno na prvem mestu

Nanj se vselej lahko zanašate, se k njemu zatečete v vsakem trenutku in veste, da si bo vedno vzel čas ter vam prisluhnil. Pa naj bo tedaj, ko bi z njim radi delili nekaj veselega, ali v trenutkih, ko ste žalostni in potrebujete nekoga, ki bi v življenje znova priklical mavrico.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije