OBETI

Sanje, ki napovedujejo prihod prave ljubezni

Sorodna duša je morda bliže, kot si mislite.
Fotografija: Nekaterih prizorov iz sanj ste lahko upravičeno veseli. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Nekaterih prizorov iz sanj ste lahko upravičeno veseli. FOTO: Thinkstock

Sanje razkrivajo marsikaj, in ko gre za ljubezen, lahko napovedujejo, da bo v življenje vstopila tista oseba, ki bi jo lahko imenovali sorodna duša. Če se, medtem ko spite, v nočnih slikah pojavlja kateri od teh petih prizorov, odprite oči in srce.

Lutka

Obdarovanje nekoga z lutko najavlja prihod prave ljubezni. Če se z njo v sanjah igrate, pa to pomeni, da se boste z nekom resno sprli.

Golota

Sanje o tem, da se slačite ali da ste povsem goli, napovedujejo, da boste kmalu nekoga spoznali. Ta bo v vašem življenju dobil pomembno vlogo, morda bo celo vaš intimni partner.

Posteljnina

Nočni prizori o postelji ali posteljnini nakazujejo, da ste pripravljeni na novo romanco in da komaj čakate, da se v vas prebudijo topla ljubezenska čustva. Zlasti če je posteljnina v sanjah bela.

Gosti gozd

Sanje o neskončnem, gostem gozdu, iz katerega ne najdete izhoda, prav tako napovedujejo prihod sorodne duše v vaše življenje. Razkrivajo namreč pripravljenost na resno zvezo in obljubljajo, da boste kmalu spoznali nekoga, s katerim bi jo lahko osnovali.

Semena

Semena, setev ali žetev. Setev je dober znak, medtem ko žetev, žal, ni. Ta opozarja, da je čas, da se znebite nekaterih slabih navad in si tako odprete pot do ljubezni. Semena sama pa so simbol plodnosti, tudi v smislu intimnega odnosa.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije