RESNO SVARILO

Priznani urolog opozarja: ženske si povečujejo ščegetavček, moški masturbirajo ob telefonih

Strokovnjak je opozoril na vse bolj perečo težavo zaradi moškega samozadovoljevanja.
Fotografija: Aleksandar Milošević. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Aleksandar Milošević. FOTO: Youtube

Moško-ženski odnosi so vedno aktualna tema, o njih je na televiziji K1 govoril  srbski urolog in seksolog dr. Aleksandar Milošević, ki je razkril, zakaj si moški bolj želijo seks kot ženske. »Moški imajo več testosterona, kar jih žene v napad, v boj, v vojno ... Spolni odnosi so kot nekakšna mala vojna. Toda danes se moški tej vojni izogibajo, se umikajo v osamo in gledajo v telefone in se samozadovoljujejo. Kriva je tehnologija. Mislim, da je to narobe in da bo vodilo v upad prebivalstva.«

Ženske so bolj premišljene, vendar je ljubezen veliko pomembnejša za žensko kot za moškega. Ženski hormoni ženske ne potiskajo v vojno, temveč v zaščito in materinstvo. »Ko čustva pridejo na plano in ko je ženska popolnoma vzburjena, je veliko močnejša od moškega.«  Milošević pravi, da nekatere ženske s pomočjo dodatnega testosterona pridobijo moške lastnosti.

image_alt
Priznani urolog rešil dilemo, ki muči mnoge moške: kakšna je normalna dolžina penisa? (VIDEO)

»Po drugi strani pa je znanost danes prišla do točke, da je eno od zdravil za ženske testosteron, moški hormon, ki se daje v majhnih odmerkih. Pogovarjal sem se z več bodibilderkami, ki uporabljajo testosteron za svoje mišice. Njihov fizični videz se spremeni. Klitoris raste, tako da postane kot majhen penis,« je razkril Milošević.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas