Dušne povezave

Prepoznajte ljubezen življenja

Kako veste, da ste našli človeka, ki vam je usojen? Sklenila sta dogovor, še preden sta se rodila.
Fotografija: Ne pozabite, da si ljubezen zaslužite. 
Odpri galerijo
Ne pozabite, da si ljubezen zaslužite. 

Pravega ste izbrali, preden ste se rodili. Prepoznali ga boste po svetlikanju duše in iskrici, ki se mu prižge v očeh, ko vas zagleda. Vedeli boste po močnem objemu, ko vas stisne k sebi, kot da vas nikoli noče izgubiti. V trenutku, ko se bosta prvič srečala, bo tako, kot bi do tedaj živeli v črno-beli televiziji in bi nekdo nenadoma vklopil barve. Naenkrat boste zagledali kup novih odtenkov, zvokov, vonjev in besed. Tega človeka boste potrebovali kot zrak, ki ga dihate. Ko ne bosta skupaj, vas bo bolelo, in na razdaljo med vama se nikoli ne boste povsem navadili.
Zato je nesmiselno graditi življenje brez tistega, ki ste ga izbrali že dolgo pred rojstvom. Brez njega bo vaše življenje samo hišica iz kart, ki jo lahko podre že najšibkejši veter. Za vas ni življenja brez njegovih objemov ali nasmehov, hkrati je dovolj že samo biti z njim. Usojena vama je večnost, ljubezen, ki jo čutite, je tako močna, da vam megli um. Nič več ni smiselno, hkrati pa je vajina ljubezen najbolj smiselna na svetu. Vaša duša bo enako trepetala ob prvem srečanju ali po tridesetih letih. V njegovi navzočnosti boste cveteli in se čutili ljubljene, četudi vam tega ne bo neposredno pokazal.
Da bi tega človeka našli, si morate zapomniti, da si zaslužite ljubezen, ki ne pozna meja, ne zadovoljite se z ničimer manj. Ta dogovor je bil sklenjen, še preden ste prvič zajeli zrak.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije