Poteza, ki največ žensk pripelje do orgazma

Obstaja dejanje, ki večino pripadnic nežnejšega spola popelje do vrhunca.
Fotografija: Brez razvajanja ščegetavčka pri večini žensk ne bo šlo. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Brez razvajanja ščegetavčka pri večini žensk ne bo šlo. FOTO: Thinkstock

Vsaka ženska je zgodba zase. Tudi ko gre za doseganje orgazma. Medtem ko nekatere do cilja pripelje zgolj vaginalna stimulacija, pri drugih brez razvajanja ščegetavčka ne gre, vendar tudi pri tem prihaja do razlik. Nekaterim odgovarja nežno draženje omenjenega dela telesa, druge so za močnejše dotike, enim prija neposredno razvajanje, drugim draženje skozi tanko tkanino. Raziskava univerze Indiana, ki se je poglobila v tisto, kar pri ženskah največkrat, učinkuje, je izluščila tehniko, ki običajno obrodi sadove.

Zmagovita kombinacija

V njej je sodelovalo 1.055 žensk in 36 odstotkov teh je povedalo, da lahko orgazem doživijo izključno s klitoralno stimulacijo. Prav tolikšen je bil odstotek pripadnic nežnejšega spola, ki lahko vrhunec dosežejo brez draženja ščegetavčka. Pri vseh ostalih je pot do cilja kombinacija obojega.

Ni vseeno, kako

In zdaj še ključno spoznanje: najboljši način stimulacije klitorisa je pri večini enak. Več kot polovica tistih, ki prisegajo zgolj na razvajanje tega dela telesa ali na kombinacijo klitoralne in vaginalne stimulacije, je povedala, da imajo raje nežno dotikanja ključnega gumbka kot razvajanje predelov v njegovi okolici. Pri draženju je zmagovit prijem rahel do srednji pritisk z gibi gor in dol. Le majhno število vprašanih ima raje krožne gibe ali poteze levo in desno.

Še za konec

Kot povedano na začetku, je vsaka pripadnica nežnejšega spola zgodba zase, zato, dragi moški, komunikacija je ključ do uspeha. Preprosto vprašajte svojo drago, kaj ji je najbolj všeč. To je vedno najbolj gotova pot do njenega vrhunca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije