Popestrite izolacijo z zapeljevanjem

Zdaj je idealen čas za popestritev spolnega življenja. Sta se že igrala slačipoker?
Fotografija: Domačo kopalnico spremenite v romantičen spa. FOTOGRAFIJI: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Domačo kopalnico spremenite v romantičen spa. FOTOGRAFIJI: Guliver/getty Images

Ljubezen v času korone je realno stanje in vsak par se z njim spopada po svoje, marsikomu pa bo prav prišel kakšen nasvet, kako si popestriti izolacijo.

Vročica kuhinjske mize

Kuhinja je zelo erotičen prostor, kar ste lahko videli v filmih, če tega niste še nikoli sami preizkusili. Skupno pripravljanje večerje, rezanje zelenjave v objemu in nato še hrana in kozarec vina vama bodo razburkali domišljijo, kaj vse lahko človek še počne v kuhinji, sploh če se opravil lotita gola.

Kuhinja je zelo erotičen prostor.
Kuhinja je zelo erotičen prostor.

Lov za zakladom

Čeprav je slišati kot zelo zabavna igra za otroke, ni razloga, da je ne bi igrali tudi odrasli, sploh dva, ki sta prisiljena preživeti večino dneva skupaj. Lepo je napeti možgančke, risati zemljevide stanovanja, pa tudi če je zgolj enosobno, lepo je razmisliti, kaj bi lahko nekomu skrili in ga presenetili. Naj domišljija naredi svoje.

Zmenek v šotoru

Če se vam kje valja majhen šotor za dva, ki ga lahko postavite sredi dnevne sobe, v garaži ali na vrtu, in ste čisto po naključju navdušen tabornik, vam bo morda všeč ideja taborjenja doma. V nasprotju z včasih kruto naravo si lahko privoščite nekaj več udobja, da bo ravno prav mehko in toplo, hrano in pijačo imejte pri roki in se prepustite dogajanju.

Slačipoker

Tu ni treba izgubljati besed – ves svet ve, za kaj gre, seveda pa je treba poznati pravila. Namig: na sebi imejte več kot tri stvari, da bo igra trajala vsaj nekaj časa in se bo lahko ustvaril pravi erotični naboj.

Dan v spaju

V svojem domu pričarajte vzdušje spaja, prostor naj bo primerno osvetljen, svečke so obvezne, vse mora dišati, iz ozadja se lahko sliši rahla glasba, v rokah imate lahko kozarec penine za boljši okus, v bližini jagode. Če želite imeti občutek, da ste v savni, bodite goli. Skupaj si privoščite kopel in opazujte, v katero smer se bodo razvijale stvari, morda vas čaka masaža s srečnim koncem?

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije