DVE PLATI

Plusi in minusi seksa v vodi

Mnogi razmišljajo o tem, da bi se seksu predali v objemu valov, ne pa vedno o posledicah.
Fotografija: Naj bo prijetno, a tudi varno. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Naj bo prijetno, a tudi varno. FOTO: Thinkstock

Seks v vodi je nekaj, kar si morda želi vsaj enkrat v življenju okusiti vsakdo, v morju, bazenu ali kje drugje. Vroča akcija v objemu valov je vznemirljiva in osvežujoča, ni pa vedno preprosta in nenevarna. Da bi izkušnja z njo vendarle bila kar najlepša, velja upoštevati nekaj pravil.

Najboljši položaj

Plus za seks v vodi: v njej so telesa lahka kot peresa. Zato so položaji, ki jim sicer niste najbolj naklonjeni, v vodi lažje izvedljivi. Denimo stoje. Če pa je voda dovolj plitva, bodo dobrodošli tudi jahačica, od zadaj ali po misijonarsko.

Kje je seks prepovedan

Minus za seks v vodi: na javnem mestu je prepovedan. Torej na javnih plažah, v javnih bazenih ali drugih kopališčih. Poiščita kakšno skrito plažo ali skočita v zasebni bazen, da ne bi plačevala kazni.

Nevarnosti seksa v vodi

Krema za sončenje je obvezna. Če bosta seveda namero uresničila podnevi. Sončni žarki so neusmiljeni. Po seksu se obvezno oprhajta, da ne bo alergijskih reakcij, ki jih lahko izzoveta klor ali slana voda. Nekaj dni si opazujta kožo.

Lahko škoduje zdravju?

Ne, če z njim ne bosta pretiravala, a če se bosta prevečkrat pustila ujeti valovom, bo to lahko negativno vplivalo na vaginalno floro in privedlo do bakterijske ali glivične okužbe intimnih predelov. V vsakem primeru se po njem torej obvezno oprhajte in bodite pozorni na čistočo intimnih predelov. Previdno tudi s kondomom, saj lahko voda poškoduje njegovo površino.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije